Nu am avut probleme, de 3 ori mi s-a rupt si am facut analize din 3 in 3 luni (3 analize) nu au fost probleme, tinand cont ca erau tipe care aratau bine cunoscute din mediul online, stiam ca nu stiu ce ma asteapta orice e posibil m-am controlat cu medicul pentru preventie de orice risc.
Nu are nimic, sant mituri astea ca daca iese pe langa gata mori de lepra sau boala vacii nebune ca s-o fac mai amuzanta treaba. Atat timp cat nu iti curge sange si nu ai rana deschisa nu se intampla nimic, de intrat in zona anala nu are cum pentru ca e inchisa. Sanse mai mari de transmisie sant de la noi la ele, invers sant mai mici. Riscul de a avea boala mai mult e la astea cum le-am gasit eu mironositele care merg in discoteci si sant fete serioase pe net tac rac rezolvat. Una contra cost tine la viata ei si se monitorizeaza constant riscurile fiind 2% sa se intample ceva. Analize hepatita A B C - sifilis, diabet, chlamidia, gonoree, hiv sau sida daca e inclus pe langa el. 60 lei la clinica privata, gratuit prin medicul de familie
Nu cred ca sunt mituri, scrie asa:
"Bacteria patrunde in organism fie prin mucoasa vaginala sau orala, fie prin piele, daca la nivelul epidermei sunt leziuni contagioase." poate am avut vreun cos spart sau ceva si mna
sunt paranoic acum ca am niste noduli acolo jos si mai e pana ma duc la un consult.
Dacă fosesti corect prezervativul este imposibil.Doar in cazul in care se rupe
Nu e chestia de corectitudine, factorii pot fi - lipsa umiditatii din tunelul ei, se compenseaza cu aditiv pe baza de apa. Prevenire asa. De multe ori daca el rezista peste 30 min se rupe de la atata frecare ceea ce mi s-a intamplat din cauza aia
Eu nu mai inteleg nimic. Este foarte greu sa nu atingi secretiile, plus ca inainte sa pui prezervativul se mai atinge penisul de vagin si de secretii, deci este aproape imposibil sa nu iei o BTS, mai pui mana in vagin, unii fac oral, apoi pui mana pe penis, samd. Deci dupa logica asta toata lumea are trebui sa aiba 10 boli.