În prima seară după ce m-a născut mama, primul lucru pe care l-a făcut m-a sărutat.
Cred ca pe la 12-13 dar tin sa te anunt ca nu au fost nu stiu ce...in schimb, in ianuarie am avut parte de doar un "pupic" pe buze (scurt si rapid) care m-a facut sa ma simt super bine
inca tanjesc dupa inca un sarut cu acea persoana :X
Pai sarut cu limba la 11 ani si doar pupat pe gura la 2 ani
cu un prieten(eram sh noi mici)
Anul asta fac 14 ani insa nu m-am sarutat cu nimeni pana acum. Oricum nu am gasit nici macar pesroana potrivita.Adica eu nu sunt genul care sa sara in bratele primului tip care imi cere nr de mob. Mi se pare absurd.In plus eu cosider ca primul sarut trebuie sa fie foarte special si nu genul de m-am intalnit cu un tip si l-am sarutat in fata blocului.Prefer sa astept.
Pai. l 13 ani':X deci.sa va explic'
era vara anului 2009.si baiatului ii placea de mine.[bine. si in prezent ii place] dar oricum.at eu il respingeam.pana intr'o zi.cand a plecat la mare si nu ne'am vazut 1 saptamana.bine.vb la tel.alea alea. dar' no.cand a venit era schimbat':X
era de 98498976486743890 mai frumos':X
m-am indragOstit la prima vedere':X
apoi.am inceput sc.si in primele zile de scoala.tot imi cerea prietenia [din nou]
pana la urma.pe 26 septembrie am acceptat':X
Apoi.primul saRut real. a fost p 28'; X
nu-l pot uita':X
veneam d l sc
si m'a condus acasa'; x
[pot spune ca e un gentleman]
cand am ajuns. mi-a zis ca ma iubeste f mult.si ca nu vrea sa ne despartim niciodata[si clar ca la fel gandeam si eu]
Asa ca.am inchis aman2 ochii, ne'am apropiat lent.si deodata :*
Deci. a fost superb':X
nu voi uita niciodata'; X
tbxx întreabă: