| VrRos79 a întrebat:

Lamuriti-mă puțin.
Femeile dacă observa o intenție a bărbatului de a le aborda, deja nu mai e nici o șansă?
Eu asa fac mereu sunt direct și fete, relații 0 am avut pana acum.
Mereu mi-au văzut intentia ca vreau sa le,, agăt" pentru ca de ce nu.
La 20 ani ce intenții au bărbații fetelor? Ia spuneți voi
Sau voi nu trebuie sa știți că bărbatul vrea sa vă abordeze...
, atunci ce altceva vrea sa va facă? Să vorbiți despre desene animate?

Răspuns Câştigător
| dullcat a răspuns:

Cred ca te-ai invartit prin locurile gresite si ai abordat acelasi tip de femei care te refuza, altfel nu faceai astfel de generalizari inutile.

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Zau daca inteleg ce vrei sa intrebi, ca ai o exprimare atat de greoaie, incoerenta, lipsita de logica... ca nu face sens

Uite fraza asta: " La 20 ani ce intenții au bărbații fetelor? "
Ce-i aia: "barbatii fetelor"?

| LordCristobal a răspuns:

Da,e cam greu sa abordezi fete si sa le agati daca nu ai o vrajeala placuta.
Sau multe iti dau Instagramul sau Facebook apoi nu iti raspund la mesaje.
In ceea ce priveste agatatul fetelor e mai usor sa agati la scoala sau locul de munca pentru ca atunci esti mai cunoscut pentru unele fete si poti gasi una care sa te placa.
Fetele nu te refuza ca le esti tu antipatic ci mai mult e masura de protectie a sigurantei personale.
Si mai putem adauga si faptul ca fetele din Romania au pretentii prea exagerate la baieti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hai sa te lămuresc puțin.
Ca să abordezi o fată și să fii sigur că nu vei fii refuzat, că vei primi feedback pozitiv, trebuie sa ai ceva atuuri, să ai ce pune pe masa, vorba aceea.
Modul de abordare contează și el, desigur. Un stil prea direct le-ar putea "speria", trebuie sa fii mai soft, să lași totul sa vina de la sine, să simți atracție și din cealaltă parte, astfel risti să te alegi cu un refuz.
Trebuie să știi să accepți și să gestionezi un refuz.

| Allhambra a răspuns:

Dacă vrei îți răspund și eu la modul foarte direct.
Dacă nu-mi place un tip, logic că îl refuz indiferent de modul lui de abordare direct, indirect sau orice ar putea inventa.
Și am nevoie de mai puțin de un minut să-mi dau seama dacă îmi place sau nu. După înfățișare, modul cum e îmbrăcat, îngrijit, după gesturi, felul în care se exprimă/vorbește, cum îi merge mintea, cum reacționează la un răspuns și multe altele pe care o fată le observă aproape instantaneu.
Acum înțelegi? Dacă nu-mi place poate încerca orice și oricum că rezultatul va fi același.
Nu are nici cea mai mică legătură cu intenția, așa cum spui tu.
Deci stai liniștit că nici o fată nu te-a refuzat din cauza intenției tale.

| VrRos79 explică (pentru Allhambra):

Majoritatea fetelor refuza orice băiat.

| Allhambra a răspuns (pentru VrRos79):

Așa pare. Dar nu e așa. Orice fată acceptă doar un singur băiat, probabil dintr-o grămadă de băieți care încearcă să o abordeze. Că doar n-o să-i ia pe toți la rând. Și logic că atunci așa pare, că-i respinge pe toți.

| VrRos79 explică (pentru Allhambra):

Unu din 1000, concurență mare, deci mai zi ce șanse sa mai am eu mereu e unul mai bun decât mine indiferent la cât de frumos as fi, ăla e mai complet.
Noi bărbații trebuie sa muncim la fel de mult precum ne-am face o casă ca să avem și noi șansă la o fată.
Vouă fetelor vă vine totul de a gata și mai spuneți ca de ce sunteți arătate cu degetul.Ca voi nu munciți pentru a avea voi doar deschideți cracii.

| dullcat a răspuns (pentru VrRos79):

Esti cam misogin. Sper sa gasesti o femeie care sa-ti arate contrariul, desi nu prea meriti.