Deci "iubirea vieții tale" și "persoana cu care-ți dorești o familie" este un bărbat gelos, violent fizic și verbal, care ți-a spus clar că are momente când nici nu vrea sa te vadă în fața ochilor?
Bună alegere, ce pot să zic.
Asta a fost acum 8 luni! Mi-a spus ca s-a schimbat si a fost asa cum a zis. Unii se schimba altii nu.
Ooooo, acum 8 luni... Practic o viață de om...
Din asta deduc că ești mult prea tânără și lipsită de experiență pentru a stabili că acest om este iubirea vieții tale. Sfatul meu ar fi să nu te arunci cu capul înainte într-o relație cu un om abuziv, violent, mincinos și gelos. doar pentru că ți-a spus că "s-a schimbat"...
El, gelos, posesiv, violent verbal și fizic.
Ea, leșinată după "iubirea vieții ei" dar într-o scurtă pauză n-a ezitat să se f*** cu altul.
Și tragedia de după când amândoi se iubesc de se snopesc, dar timpul nu mai poate fi dat înapoi.
Iubirea pură nu mai poate fi refăcută + regrete nesfârșite.
Manea clasică, frate.
Te mai întrebi de unde se inspiră Florin Salam.
Nu am avut relatii sexuald cu altcineva si nici nu as putea.
Dacă nu ai avut sex cu acel cineva, cum doamne iartă-mă l-ai înșelat?
înșelat=sex. Aa, dacă tu ești dintre aceia care cred că dacă ești într-o relație nu trebuie să mai vorbești/ întâlnești cu alte persoane, ci să duci o viață ca la mănăstire, pardon!
e ceva neregulă cu tine.
Asta înseamnă că noi, cei normali la cap ne înșelăm partenerii zilnic la muncă, unde petrecem 8-10 h pe zi și interacționăm cu alte persoane, atât bărbați, cât și femei, facem excursii împreună sau ieșim la un prânz sau o cină. Fii serioasă, fato!
"m-am despartit de el ptc era violent verbal si fizic si ma acuza pe nedrept" - de aici din start deduc faptul ca tu pe tine nu te iubesti si nu te respecti deloc. Asa ca ce conteaza daca mai esti carpa si pentru altii? Lasa-l sa si faca viata si sa se intoarca.
Si nu iti face iluzii...NIMENI nu se schimba. Joaca roluri o perioada mai scurta sau mai lunga.
E ciudata povestea, el pare pare cam dragut pentru un om violent... Dar trecând peste, la tine problema e obisnuinta, ți ai creat o dependenta fata de el, dacă nu o sa fie sa ramai cu el îți vei găsi pe altcineva, trebuie doar sa ai răbdare.
Ne-am pus cateva restrictii " Fara discoteci si iesit/vorbit cu altcineva" - Iubirea inseamna libertate, deschide palmele si lasa-l liber. Daca te iubeste nu va zbura.
V-ati despartit, l-ai inselat si asa mai departe... asta e atitudine de copii, nu de adulti cu pretentii de cuplu. Deci, voi nu sunteti un cuplu.
Tu ca sa-i arati ca esti mai tare decat el, ai iesit cu altul. Pare ca esti inteligenta si il iubesti. Daca ai gaini la tara, du-te la prima gaina si intreaba-o daca ai procedat bine. Daca iti raspunde inseamna ca esti inteligenta. Eu daca eram in locul lui nu te mai primeam si daca te primeam te foloseam pentru sex si atat sau ce merita femeile (unele) - tratament bun!
Multamita?
Nu pot sa inteleg copiii/adolescentii.
Ce-i atat de distractiv sa va jucati de-a iubirea si sa va pierdeti timpul unul altuia? Mai si suferiti.
Si sunteti si cringe cand incercati sa va promiteti tinerete fara batranete, luna de pe cer.
Ti-ai repetat de atatea ori ca il "iubesti" de-ai ajuns sa traiesti intr-o iluzie. De fapt, tu prin controlul vietii fiecaruia, incerci sa iti construiesti o zona confortabila in care sa nu suferi.
Problema e ca esuati.
" ma doare sa stiu ca pierd iubirea vietii mele si persoana cu care imi doresc o familie".
Trebuie sa fugi... nu sa mergi, ci sa fugi... la un terapeut.
Altfel spus, ce naiba e in neregula cu tine? Ce anume iubesti la el, violenta?
1.Daca te-ai despartit de el si apoi te-ai intalnit cu altul inseamna ca nu l-ai inselat. Tu erai singura. Apoi v-ati impacat. Nu e inselare, nu e drept sa te invinovateasca pentru ca faci cand nu esti intr-o relatie.
2. Iubirea nu se testeaza. Daca vrea sa faceti pauza inseamna ca are indoieli. Daca are indoieli, atunci lasa-l sa plece. Nu exista un termen pentru a realiza ca iubesti pe cineva. Astfel de pauze, care au termen nu sunt sanatoase. Ceva gen: Sa vad daca te iubesc peste o saptamana. Dar tu fii naiva si asteapta-ma indiferent de ce decizie voi lua.
3. Daca il iubesti si te iubeste, luati-va ambii in maini si rezolvati-va conflictele. Nu exista scuze pentru asa ceva. Fiti maturi si discutati, rezolvati. Uneori ia zile intregi, dar odata ce ajungeti la un compromis, crede-ma, va veti simti ambii mai bine.
Bună, în momentul acela nu mai erai cu el deci nu este înșelat. Întrebarea este de ce ai iertat un om violent. Crezi că se va schimba? Îți zic eu că nu oricât ar promite. Un asemenea specimen că om nu-l pot numi la un moment dat te poate lovi atât de rău încât poți ajunge la spital sau chiar te poate omorî. Te sfătuiesc să ai grijă.