| Jameson a întrebat:

M-am certat cu o prietena din partea mea fara cale de intoarcere. Ii stiu toate parolele sa ii le schimb sau nu? uni imi ziceau da uni nu. Voi ce ziceti si de ce?

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Depinde daca s-a luat de tine si/sau de cineva din neamul tau atunci ai ocazia sa-i faci ziua mai interesanta.

12 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dă dovadă că ești om de caracter, nu jigodie.
Te-ai certat de cearta care a fost, nu văd la ce folosește răzbunare!
Pa, pa.

| Analytical a răspuns:

Esti un frustrat daca faci asta categoric! de ce? te mai intereseaza de ea? vrei sa uiti de ea? insistand pe o prostie? las-o in pace acum, sufera ea destul pentru a afce si tu o tampenie ca asta! oricum, faci ce vrei, dar areti interes daca o faci! ziceai ca nu e cale de intoarcere. ei bine, drum bun si las-o! mie mi se pare o tampenie sa afci schimb de parole cand esti intr-un cuplulaughing nici macar nu stiti ce inseamna parola! oh go on Password= security personality! so, complete with childhoods! rolling eyes

| Jameson explică (pentru Analytical):

Ceream doar o parere ca uni din prieteni si o colega imi ziceau schimbaile. Orice ar fi nu i le-as fi schimbat ca nu ma lasa inima sa-i fac asta. Ai inteles?

| RedGuy a răspuns:

Cati ani ai? 12? Ce lagatura au parolele cu cu tine? Intrebarea ta este doar o dovada de imaturitate.Este cumva o regula, daca te certi cu cineva sa ii faci rau?! Ar fi bine sa scoti poza aia cu Einstein pentru ca nu are nici o legatura cu tine dupa cum se vede.

| Jameson explică (pentru RedGuy):

Ceream doar o parere ca uni din prieteni si o colega imi ziceau schimbaile. Orice ar fi nu i le-as fi schimbat ca nu ma lasa inima sa-i fac asta. Ai inteles?

| lexzor a răspuns:

Daca vrei ca prietenia voastra sa moara schimbaiile, daca vreti sa fiti iaras prieteni nu face nimic. Insa nu o santaja.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.demonstreaza ca esti o persoana matura si ca tu intr'adevar i-ai fost prietena.Este un lucru infantil sa-i schimbi parolele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce cistigi daca ii faci rau? Cel care gindeste mai limpede, cedeaza nu face rau.Colegii care te-au invatat sa faci asta, iti vor raul, nu binele.

| Jameson explică (pentru anonim_4396):

Stiu nu am sa i le schimb ceream doar asa pareri si sa vad cum gandesc alti. Si eu gandeam la fel.

| ℓσνє a răspuns:

Eu zic sa nu le schimbi. Daca tu ai fi fost in locul ei? ti-ar fi placut? Ai sa zici ca bla bla dar sincer punete doar un minut! Nu e frumos, indiferent de ce este vorba. Mai ales ca ea e fata, tu baiat si e frumos sa te porti frumos si sa dovedesti ca esti dragut nu tocmai inversul.winking

| DanceWithTheLittleGirl a răspuns:

N-are rost sa te cobori la mintea ei

| bybyshorrr a răspuns:

Cred ca nu ar trebui sa faci asta pentru ca ea ti-a dat parolele fiindca a avut incredere in tine acum chiar daca numai esti cu ea nu ar trebui sa o dezamagesti si ai putea sa te pui si in locul ei