| alialiaacristeodora a întrebat:

M-am despartit recent de un tip care ma insela cu cea mai buna prietena a mea si nu pot sa il uit si pe FOSTA mea prietena imi vine s-o srang de gat... un raspuns pls

6 răspunsuri:
| IngerulSiDraculTau a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa uiti complet de amandoi ca si cum nu ar fi existat niciodata, sa incerci sa te obisnuiesti cu ideea ca el nu te-a iubit pentru ca daca te iubea nu te insela si nu cu cea mai buna prietena, iar ea nu a fost niciodata prietena ta pentru ca daca era prietena ta nu ridica coada la iubitul tau. funda?

| danielacs a răspuns:

Din pacate si eu am patit la fel si stiu ce simti tu acum.Stiu ca este cam dureros dar eu am ramas,, prietena,, in continuare cu amandoi.Eu iert dar nu uit.Si pe cat s-a putut i-am intors-o prietenei mele sa vada si ea cum e...tongue. Sa stii ca e plina lumea de baieti, dar o prietena buna nu gasesti prea usorwinking. Poate a fost si din partea ei o scapare de moment, si-a dat seama de ce a facut si sigur ii pare rau...winking

| danypoli95 a răspuns:

Daca te pui cu prostu, esti mai prost ca prostu.
Laso in pace pe fata sau pe ala ce teo inselat, viata merge mai departe parerea mea...

| Fashion_2205 a răspuns:

Buna!

Eu zic sa nu te mai necajesti. Pe viito analizeaza mai bine oamenii din anturajul tau. Nu te grabi sa le spui prieteni, sau iubiti pana nu merita asta.

Asemenea oameni nu merita atata interes. Traieste-ti viata, mai sunt si alti baieti si alte fete carora sa le impartasesti secretele tale, Tot ce trebuie sa faci e sa ii cauti.

Succes! happy

| Gam3Ov3r a răspuns:

Deci parerea mea este sa-l uiti! Nu te merita si nu te iubeste. Daca tear iubi nu tear insela.

| Gam3Ov3r a răspuns:

Uital deoarece nu te merita.Ai sa gasesti si tu persoana potrivita pentru tine, care sa te iubeasca, sa te respecte si sa nu te raneasca nici odata. Sper ca ti-am fost de folos