| Fofani a întrebat:

Mai are rost ceva daca am 21 de ani prieteni n-am iubita n-am nu am un job sunt timid n-am avut vreodata iubita hellp scuzati categoria

40 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Da, sa te rogi lui Dunnezeu ca la timpul pe care El il considera potrivivsa o aduca in viata ta pe viitoarea ta sotie si sa faci sex numai cu ea.Eu sunt etern recunoscatoare sotului meu ca a refuzat toare ofdrtele anteroare pentru a-si pastra virginitatea pentru sotia lui.

| Violleta2022 a răspuns:

Intai ia-ti un job si iti vei creste increderea in tine, timiditatea disparand.

| Mosotti a răspuns (pentru Violleta2022):

Cu jobu o sa vina de la sine, e inca f tanar, nici fac n-a terminat-o in caz ca a inceput-o. Si daca nu a inceput-o, oricum va face ceva.
Si la job cunoaste lume, o sa-si faca si prieteni, etc.

| Mosotti a răspuns:

Si daca nu ai job, iubita si prieteni ce? Sunt atatea chestii placute de facut, jocuri, filme, plimbari, piscina, sala sport, si asa mai departe.
Si esti tanar, o sa-ti gasesti si iubita si prieteni, ai rabdare, unii au gasit iubita si la 27 de ani.

| oglindasultanului a răspuns:

Nu te mai speria de dzeu, nu se afla in comportamentu neadecvat al unora.

| Crackman a răspuns:

Da are
Eu abia la 23 de ani m-am angajat, facut prima prietena, spoet si toate.
Faci cate o chestie pe zi

| LordCristobal a răspuns:

Salut!
Nu e totul pierdut pentru tine.Dar ca sa îți faci o iubita trebuie sa ai și o situație financiară și profesională stabila.
Prioritar ar fi să îți găsești un job.Dar în alegerea jobului sa iti găsești un domeniu care îți place și în care sa te simți confortabil.
Legat de timiditate,încearcă să fii mai îndrăzneț și curajos.
Nu o sa îți poți schimba niciodată firea timida,dar in schimb îți poți domoli timiditatea.Iar pentru a-ți domoli timiditatea trebuie să îți găsești un job, să ai rutina productiva in care să citești citești cărți, să faci sport și de asemenea să îți faci prieteni care au interese comune cu tine.
Practic e bine să ieși cat mai mult la socializare.
În privința iubitei, nu te grăbi să îți faci o iubita.
Sunt convins ca exista o fată drăguță și frumoasa care sa se potrivească cu tine.Tu bucură-te de libertatea pe care o ai, alții la vasta ta sunt în relații toxice sau sunt sătui până peste cap de femei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Așează-te sa te dezvolți mult personal, sa devii mai cult ca lumea e plina de inculți, și sa fi potent financiar sa faci bani și atunci te vei simți alt om, prost tot vei fi, dar măcar vei fi un prost cu atitudine, nu unul umil.
Mergi la psiholog vreo 5 ședințe, te va ajuta sa fi puțin mai dezinvolt, si sociabil, nu pune întrebări pe TPU ca aici mulți sunt chiar mai prosti decât tine.

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Poate pune intrebari, ca nu toti sunt prosti aici, depinde, in general aici sunt oameni seriosi, mai putini sunt mistocari si nesimtiti.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Mosotti):

În general putini sunt serioși, e putin inverslaughing

Depinde, sunti si femei si barbati seriosi, si neseriosi.

| LonelyGuy92 a răspuns:

Mai are rost ce > sa iti traiesti viata, cu siguranta in situatia in care te afli raspunsul e categoric NU, depinde de tine ce mai poti salva dar oricum daca atingi 30 si ramai la fel esti PA cu toata increderea care ti-o sufla parintii

| Mosotti a răspuns (pentru LonelyGuy92):

De ce nu are rost sa-si traiasca viata? Si daca ajunge la 30 de ani la fel ce?
Oricum job va avea ca oricare, si daca n-are prieteni si iubita ce? Viata merge inainte si fara.

Sunt atatea de facut placute, nu se rezuma viata doar la avea niste prieteni falsi care stau cu tine doar la bine, ca asa-s majoritatea, si in jurul unei iubite care la inceput te iubeste de te zapaceste si apoi ajungi la vorba aia "casatoria e un butoi cu rahat cu un strat subtire de miere", deci hai sa fim seriosi.

Ne bucuram de orice chestie marunta in fiecare zi, asta e scopul.
Sigur ca e bine sa ai si prieteni si gagica, dar daca n-ai e bine si asa.
Increderea in tine nu tine de a avea niste "prieteni" si o "iubita" care daca vede unu mai aratos ca tine sau mai altfel te arunca la gunoi.

| LonelyGuy92 a răspuns (pentru Mosotti):

Vai si amar sa ajunga la 30 fara un venit bun la locul de munca, cat despre n-are prieteni si iubita esti dus bine cu capul, vara ce faci laba in camera ca prostul cand altii se distreaza si iti traiesc viata, minunat asa-i, mai usor cu ridicarile astea de moral ca nu prind la totii prostii! la botez sau nunti ce face tot asa nu se prezinta sau cel putin nu e chemat

Eu fac vara asta 30 de banii nu m-am plans de anii buni, ce-i drept cu ajutor din partea familiei nevand pe cap cheltuielile lunare, dar mi s-a luat pana la urma sa tot numar a prost, simt ca imi lipseste ceva si intelegi la ce **** ma refer, e usor sa vorbesti uneori

Si daca se masturbeaza vara, iarna, primavara si toamna ce? Nu da in cap, nu face rau la nimeni, merge f bine si asa.
Ce sa zic, daca nu e chemat la botez unde e doar prosteala si muzica de ramai surd, ce mare pierdere?

Eu am zis serios, nu ca sa-i ridic moralul, asta e adevarul.
Un om inteligent mereu gaseste ceva de facut, nu sta viata doar in distractia cu altii (mare chestie de distractie, ce sa zic, prosteala, bautura, panarama..de te prostesti mai tare).
Pui mana inveti o programare ceva, ca e f misto de daca te pui pe ea, ti se rupe de bautele la aia.

Inveti despre diverse, te uiti la filme, documentare, emisiuni, te joci la calculator, faci diverse pe calculator de nu-ti mai ajunge timpul, te mai duci la o sala, mai la o plimbare, etc.
Nu ti-ar ajunge timpul si daca n-ai avea munca si scoala, damite daca are munca in curand, nici n-ar mai avea timp de distractiile alora de doi lei.

Dar daca cutare om nu are nimic in cap, atarna la bautele, prostelile, botezurile alea, ca altceva nu il duce mintea sa faca. Si dupa aia afla ca aia nu dau doi bani pe el, cand are o problema fug toti ca iepurii, si dupa aia zice "vaaai ii consideram prieteni si ei uite ce au facut, gata, nu mai vreau prieteni", multi ajung la concluzia asta.

Si iubita o gasi el daca arata bine, asta nu e problema, are timp. Daca nu arata, e mai dificil.

Venit o sa aiba cum o fi, peste tot in lume sunt venituri de la mici la f mari si toti au o viata pana la urma, si singuri si nesinguri, deci asta nu e o problema.
Banuiesc ca o sa stie sa faca ceva cat de cat totusi, cum fac toti.

Pentru sex ai si alte metode de rezolvare, nu asta e problema.
Dar daca iti lipeste una cu care sa te intelegi si sa te iubeasca si asa, ai dreptate.
Insa daca ai 30 ani si nu ai, nu e ceva okey cu tine, fie pentru ceva serios fie pentru sex. Ca altfel ai fi avut de mult.

Dar daca nu e, nu inseamna sa disperam, viata merge inainte oricum.
Aia care erau la Auschwitz in foamea aia si mizeria aia nu mai disperau, disperam noi ca nu avem o femeie, fi mai serios.
Si s-au mai dus si acasa dupa si si-au trait viata mai departe, au stat fara femeie ani, nu si-au mai pus problema daca are dost ceva.

Pai omu nostru de 21 ani nici nu treceau 3 zile de razboi ca se impusca singur, pai daca acum isi pune problema daca are sens ceva, damite atunci cand situatia ar fi cu adevarat grava!
Dar acum 80 ani lumea nu era asa, mergeau inainte si se bucurau de viata oricum era.

Acu daca vine un razboi, cu din astia ce faci? Ca daca n-au femei, o iau razna.
Am devenit prea prea, cum au o mica problema "gata, ma sinuciiid domne, nu mai pot".
Ce-i asta? Si femei si barbati si fete si baieti.

Adevarat ca nici eu nu prea am avut succes la femei, dar sexual m-am rezolvat singur si uneori m-am dus la ccurve si gata treaba, nu am stat sa sar de pe bloc ca nu am asta, adica sa ma duc dracu pentru 15-20 de secunde de orgasm, ca am cronometrat in apogeu de cand urca pana dispare.
Sigur ca voiam si eu pe una pentru partea afectiva, asta clar.

Probleme la cap ai si tu din ce mi-ai scris cu siguranta, hai lasa numai da mesaje salut

Pai am si eu probleme, dar eu am zis de subiect, ca nu era vb de mine, tocmai ca ma cam la psihologie si psihiatrie.
Dar asa e, cum am zis, degeaba nu-ti convine, am zis adevarul. Ca ceva te-a deranjat, ori te simti si tu la fel, ori nu stiu, c altfel nu te suparai. Si oricare e adevaru trebuie sa-l infruntam, nu sa fugim de el ca nu ne ajuta.

Ce poola mea adevar ai spus, ma faci sa iau bann iar, aaa nu conteaza frate lasa-i pe alti sa si-o traga in cur pe plaje sa isi ia limba in gura si sa se **** in cinci sa isi traiasca viata tu du-te la munca plateste facturi si culca-te inapoi ca e frumos si stilul asta de viata

Ia sa te vad ca esti barbat sa zici ca te-a deranjat, ca pana azi erai foarte okey,

Acum pe bune ce sa ii zic omului?
"Arunca-te ma de pe bloc ca n-ai p si niste prieteni falsi care stau cu tine doar la bine"?
Asa se face? Ca din datu apa la moara la din astea, fac multi tampenii.

Eu nu pot incuraja ca tine sa zic "da ba vaaaai ce nasoala e viata care o ai".

Adevaru e ca viata merge inainte oricum, si asta o pot zice 80 % din cei de aici, ia intreaba sa vezi. La un om cu cap nu se invarte totul in jurul unei p, sicer acum, sigur ca e bine sa aiba, asta clar.
Deci am zis un adevar.
Deocamdata, ca am zis, are timp sa aiba si prieteni si p, ca n-are 80 de ani.

Du-te frate lasa-l in poola mea numai aveai alta preocupare decat sa o faci tu pe psihologul pe TPU ce sa iti spun

Te cam foote asa grija ca ii arunc un adevar observ si nu iti convine ceva, traieste tu asa, eu i-am zis ca asta NU E VIATA ce traieste el, eu si restul in postura noastra de pe TPU, ca tu crezi altceva e problema ta

Pai eu am facut psihologia deci nu fac pe psihologu, si daca ne vedeam fata in fata iti aratam si diploma, asa ca aia e, am acest drept. Si oricum oricine poate da o parere a lui, e dreptu meu sa spun o parere, nu ma abtin ca vrei tu.
Vezi ca ai privat cu ceva f important cu privire la subiect dar nu pot zice aici, ca poate a fost o neintelegere si nu te-ai prins de ceva.
Ai sa intelegi dupa ce citesti daca vrei.

Mda, citeste privatul...nu pot zice aici! Dupa ce citesi ai sa-ti schimbi parerea.

Povesti de ion creanga stai tu linistit ca nu oricine are tupeu sa isi ia viata, gata intri in depresie ca esti singur nefootut fara femei la aproape 30 de ani si iti pui capat zilelor laughing))

Le e prea frica de moarte ca sa isi ia viata nu ca ar lasa durere in spate de genul ce vor spune cei apropiati, e clar ca un astfel de stil de viata va avea repercusiuni in viitor extrem de negative, oricat se spune sa nu ai incredere in oameni, trebuie sa iesi in *** din casa sa socializezi sa te plimbi sa te footi ca intr-un fel daca nu faci astea TRAIESTI DEGEABA e simplu, da in fine

Bine, in mod normal ai dreptate, nu prea isi ia viata omu cu una cu doua, dar sunt destui care o fac, bine, ca sunt unii care vor atentie si vin sa zica "ma sinucid..gata.", e altceva, sunt multi asa.
Dar na, ce sa zic.
Normal ca...ce zici tu asa e, stiu f bine ce zici, de aia ti-am zis mai amanunte pe privat.

Lasa dracu ca sunt cazuri cand s-au dus dracu ca au picat un examen. Se arunca de la et 7 ca a ramas corigenta la mate in clasa 8-a si ii era ca o bate tacsu (a scapat, a ramas paralizata de la brau in jos), a fost caz dat la noi.
Unu s-a aruncat de pe pod la Big (Bucuresti), tot din dragoste, cazul a fost mediatizat.
Profu de engleza din generala mergea foarte prost si stramb, luase 9 la exam de intrare in fac, si tacsu a zis ca daca nu ia 10 nu mai vine acasa.
S-a aruncat ca prostu in fata masinii, a scapat...a ramas paralitic, bine ca totusi a fost capabil sa munceasca.

Deci lumea e asa cum este, aia religiosi in general au frica de moarte.
Eu am frica de chin, nu de moarte de ex.

Inseamna ca la tine depresia cauzata de singuratate si lipsa sexului cu un partener se mentine prin laba de zici ca nu ai frica de moarte laughing) poate ca asta e solutia si pentru cel ce a pus intrebarea meriti o funda

Nu, la mine depresia e data de genetic, a inceput la 16 ani lent asa, cand eram clasa 10-a.
Singuratate nu am, o am pe mama si trei prieteni f buni cu care ma vad desi de 20 ani incoace, deci e okey pe asta.

Lipsa sexului se rezolva doar partial cu masturbarea, nu total, adica macar scapi de tensiunea aia si esti satisfacut cat de cat avand orgasmul ala.
Cu un partener e mai misto, asta clar, nu e acelasi lucru.
Problema este ca psihologii au zis (de data asta zic si aici) "un om neiubit moare de fapt". Poti avea miliarde, ca tot mori in interior.
Omu are nevoie sa fie iubit, dorit, simpatizat, sexat de un partener de sex opus.
Aia cu distractia e si nu e, dar asta e principal, ca oricum daca ai partener ai si amici, prieteni, chiar daca n-ai tu, are celalalt si tot te duci in colectiv la distractie.

Sa ma anunti si pe mine sa imi fac si eu o programare la tine in calitate de psiholog peste 2-3 cand esti licentiat, mersi

Nu, ca n-am facut specializarea de 2 ani, am facut doar facultatea din pasiune 3 ani, si oricum nu puteam profesa din cauza starii.
La info am facut si masterul, ca aia a fost linia principala, ma duceam la zi, dincolo la distanta.

Ptr psihologia muncii faci 1 an specializare, pentru general faci 2, dar trebuie si masterul! Si abia apoi poti profesa.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Mosotti):

Poți să-ți deschizi un cabinet particular la tine acasă, cum au unii medici, de exemplu. E excelent așa.
Astfel faci și ceea ce îți place și câștigi și bani.

Nu am cum, nu am facut masterul si specializare, si nu am fost dispus sa le fac sincer sa fiu.
Dar asta era o idee ca iti alegeai cand lucrai si cate ore.

| AnonimulFornicator a răspuns (pentru LonelyGuy92):

Ai nevoie de o doza de stoicism in viata ta mizerabile! Doar asta mai poti face pentru liniste sufleteasca! Are dreptate Mossoti, sunt n lucruri cu care sa-ti umpli timpul liber(filme, seriale, carti anime-uri, muzica, etc.).Nu poti sa stai asa sa-ti plangi de mila pe net tot timpul! Mai rau iti faci, fara sa-ti dai seama!

Ce dreacu specializare faci tu fratiorule ca o arzi numai pe TPU l-ai trezit si pe stefan uite si-a adus aminte de TPU saracul laughing

Care Stefan? A fost aici un user stefan? Si daca da, a zis ceva pe undeva?

Nu o ard numa pe TPU ci si pe softpedia.
Si recunosc in fata marii adunari nationale ca nu am motivatie si dispozitie sa fac masterul si specializare pe axa psihologie.
Am facut doar asa de pasiune si atat, nu aveam de gand sa profesez de la inceput, pentru ca sincer eu nu prea cred in terapiile astea ca ar ajuta cine stie ce, si nu prea imi place sa amagesc oamenii, si aici spun pe fata ce am de spus, chiar daca deranjeaza, zic in caz de vreo afectiune ceva.

La info am si master, dar din cauza ca nu ma simt prea bine, nici aia n-am mai dorit sa fac.
Cand mi-e mai binisor dupamiaza in colo fac si eu ce-mi place, mai stau pe forum, la TV, mai discut cu un amic, nu am dorinta sa zac in pat juma de zi, si dupamiaza sa muncesc sa fac la comanda ceva si cand nu am dispozitie, ca si daca imi place ceva si ma pui sa fac cand nu doresc, ma ia iritarea si nervii, atunci de ce mai traiesc?! Timpul ala de mai bine vreau sa ma bucur de el.

Lasa ca si arsu aci e bun, mai discuti, mai afli ceva, mai inveti ceva din cazurile, intamplarile unora, ca pana la urma e viata asta, e socializare, asta e valabil si daca nu ai ajuta.

Asta cu book vrajitorul din oz si-a adus si el aminte ca mai are cont pe TPUlaughing

O avea chef de forum, si s-a intors, ce user are? Daca e book vrajitorul din oz, nu l-am vazut.

| acalmfuccboi a răspuns:

Comite un jest drasticwinking
(pe gta online)