Sa ma anunti si pe mine sa imi fac si eu o programare la tine in calitate de psiholog peste 2-3 cand esti licentiat, mersi
Nu, ca n-am facut specializarea de 2 ani, am facut doar facultatea din pasiune 3 ani, si oricum nu puteam profesa din cauza starii.
La info am facut si masterul, ca aia a fost linia principala, ma duceam la zi, dincolo la distanta.
Ptr psihologia muncii faci 1 an specializare, pentru general faci 2, dar trebuie si masterul! Si abia apoi poti profesa.
Poți să-ți deschizi un cabinet particular la tine acasă, cum au unii medici, de exemplu. E excelent așa.
Astfel faci și ceea ce îți place și câștigi și bani.
Nu te mai speria de dzeu, nu se afla in comportamentu neadecvat al unora.
Nu am cum, nu am facut masterul si specializare, si nu am fost dispus sa le fac sincer sa fiu.
Dar asta era o idee ca iti alegeai cand lucrai si cate ore.
Ai nevoie de o doza de stoicism in viata ta mizerabile! Doar asta mai poti face pentru liniste sufleteasca! Are dreptate Mossoti, sunt n lucruri cu care sa-ti umpli timpul liber(filme, seriale, carti anime-uri, muzica, etc.).Nu poti sa stai asa sa-ti plangi de mila pe net tot timpul! Mai rau iti faci, fara sa-ti dai seama!
Ce dreacu specializare faci tu fratiorule ca o arzi numai pe TPU l-ai trezit si pe stefan uite si-a adus aminte de TPU saracul
Care Stefan? A fost aici un user stefan? Si daca da, a zis ceva pe undeva?
Nu o ard numa pe TPU ci si pe softpedia.
Si recunosc in fata marii adunari nationale ca nu am motivatie si dispozitie sa fac masterul si specializare pe axa psihologie.
Am facut doar asa de pasiune si atat, nu aveam de gand sa profesez de la inceput, pentru ca sincer eu nu prea cred in terapiile astea ca ar ajuta cine stie ce, si nu prea imi place sa amagesc oamenii, si aici spun pe fata ce am de spus, chiar daca deranjeaza, zic in caz de vreo afectiune ceva.
La info am si master, dar din cauza ca nu ma simt prea bine, nici aia n-am mai dorit sa fac.
Cand mi-e mai binisor dupamiaza in colo fac si eu ce-mi place, mai stau pe forum, la TV, mai discut cu un amic, nu am dorinta sa zac in pat juma de zi, si dupamiaza sa muncesc sa fac la comanda ceva si cand nu am dispozitie, ca si daca imi place ceva si ma pui sa fac cand nu doresc, ma ia iritarea si nervii, atunci de ce mai traiesc?! Timpul ala de mai bine vreau sa ma bucur de el.
Lasa ca si arsu aci e bun, mai discuti, mai afli ceva, mai inveti ceva din cazurile, intamplarile unora, ca pana la urma e viata asta, e socializare, asta e valabil si daca nu ai ajuta.
Asta cu book vrajitorul din oz si-a adus si el aminte ca mai are cont pe TPU
O avea chef de forum, si s-a intors, ce user are? Daca e book vrajitorul din oz, nu l-am vazut.
Fofani întreabă: