Fetele de 14-18 cauta numai distractie iar dupa 19-20 ani in sus se gandesc ca anii au trecut si trebuie sa se puna pe treaba de a agata pe unu cu un viitor bun care sa o poata intretine si sa aiba tot ce isi doreste ![]()
Asa ca in ziua de azi fete serioase cum spui tu se gasesc mai rar iar acele serioase sunt cele mai timide care nu vor sa iasa in evidenta / fara prea multe distractii si foarte rar in cluburi si de asta e asa greu de gasit
Sunt tot felul de femei pe pământ, despre românce ce sa spun? de obicei ca și Andra (de la pro tv) era o femeie buna și nu era prea "bogata" după ce s-a căsătorit cu Măruța, are fițe în cap. De obicei fetele serioase se găsesc greu, nu mai e viata ca înainte.
Intr-adevar in Romania sunt tot felul de femei. Dar sa stii ca nu toate sunt la fel. Sunt si serioase, dar sun mai putine
. Nu toate au aceeasi mentalitate, unele saliveaza ddupa portofele si masini de fite si ar face orice pentru ele. Daca vr o fata serioasa cauta si o sa gasesti, dar mai greu. Succes :*
Se mai gasesc si fete serioase. Da cam rar. Daca ai sa cauti prin marile orase gen C`ta sau Bucuresti nu ai sa gasesti niciuna. Sau poate vreuna de 11 `12 ani.
. Parerea mea
Da dragul meu. As putea spune ca ma numar printre cele care nu le intereseaza banii si masinile unui baiat sincer.Dar daca are si una si alta e si mai bine
. Hai sa fim serioase acum. Care fata imi spune mie ca nu i`ar placea ca iubitul ei sa aiba bani ar fi cea mai mare ipocrita. Dar de aici pana la a sta cu un baiat pentru bani (in cazul meu) este cale lunga!
gelu89cta întreabă: