Te-ai indragostit de imaginea ei deocamdata
. Incearca sa faci cunostinta cu ea (chiar si pe facebook, pentru inceput) astfel poti observa daca e prietenoasa sau nu prea. Daca totul merge bine ai putea sa-i spui ca e draguta foc si ti-ar placea sa o cunosti personal
Cum *** sa te demarci, esti pe contraatac la fotbal? Poate sa te remarci in fata ei! ![]()
Trimite-i invitatie, pune-i like-uri, zi-i ca e super frumoasa si ca o placi, nu fi modest, ca o sa pari si mai prost. Trebuie sa fii direct ca altfel o lasi sa-ti scape.
Hai sa-ti arat niste poze cu mine, crezi ca te indragostesti de mine sau de monitor?
Cine stie ce baba-cloanta vine la intalnire? crede-ma ca am patit-o, s-a dat drept mama fetei cu care am socializat si ca trebuie sa ma puna la incercare din orice punct de vedere![]()
De-atunci am zi pa lumii internetului, ca vorba lu' binicu' lu' tataia... "ce-i in mana nu'i minciuna"
Pai in poze nu mai cred nici eu, dar pe webcam o poti vedea, nu?
Da? si daca se pune alta fata in locul ei?
))
Tu deja faci misto
la tine e numai cu daca... daca...
Pai in primul rand vezi daca aveti ceva prieteni comuni care sa te ajute sa te apropii de ea, daca nu atunci ai putea sa ii spui direct ca vrei sa o inviti la un suc fiindca ai vazut-o o data si ti-a placut de ea, sau incerci sa te bagi in seama prin diferite mijloace :sa gasesti un joc online care se joaca si sa vorbiti pe joc si asa mai departe, sa afli daca ii buna la o materie si sa o rogi sa te ajute ca ai o recomandare si spui un prieten(vezi tu pe cine spui) sau afla daca are cont pe alte site-uri de socializare cum ar fi hi5, tumblr, etc. si sa o rogi sa te ajute si pe tine sa iti faci cnt sau sa iti explice anumite lucruri si tot asa intri in vorba cu ea si incepi sa va imprieteniti
...bafta daca vrei mai multe sfaturi sau vrei sa vorbim ceva mai detaliat am un cont de mes special facut pentru asta
( b_best91@yahoo.com )