Îmi pare rău să-ți zic. Dar nu te-a iubit niciodată. A vrut doar să facă sex cu tine. Nu te merita absolut deloc
Pune - te pe genunchi, cere iertate lui Dumnezeu pentru acest pacat, cere sa iti curateasca sufletul si mintea cu sângele Mantuitorului Hristos. El promite in Biblie :"Daca ne marturisim pacatele EL este creduncios si drept ca sa ne ierte pacatele si sa ne curateasca de orice nelegiuire" 1 Ioan 1-9
Ca nu crede ca ai fost virgina e o scuză, după ce fac sex cu o fata le scade testosteronul, atractia si vor sa scape de ea, sa caute alta si baga un motiv, tot ea e de vina. Ai fi mai fericita daca ai alege pentru viitor sa respecți planul Creatorului si sa nu mai aceepti sa faci sex decat după casatorie. Roaga-te lui Dumnezeu ca la timpul pe care El il considera potrivit sa aducă în viata ta persoana care El știe ca e potrivita pentru căsătorie.
Englezii au o vorbă faină, dar intraductibilă: one can not unfuck (smbdy/ smthng).
Ai făcut-o și gata, nu e sfârșitul lumii! Pieptul sus, privirea-nainte și mergi mai departe!
Nu e vina ta că ai fost naivă, dar sper că acum ai învățat lecția.
După ce ai făcut sex cu el, acum pleacă mulțumit ca și-a atins scopul și pe tine cu păsărica sparta.
Nu ai pierdut nimic. Virginitatea e doar un concept social. Treci peste si nu mai face sex santajata, deca daca vrei cu adevarat. Lucrul asta nu va mai conta in cateva saptamani, luni.
Bună, te sfătuiesc să nu te simți vinovată. Este un nesimțit care a urmărit doar sex.
Pai ai facut o greseala e clar dar nu te poti oprii in drum ce sa facem suntem oameni mai gresim. Eu te sfatuiesc sa ti la iubitul tau pentru ai ales sa ii oferi tot ceea ce nu mai poti oferi la altul tocmai ca il iubesti. Practic vorbind greseala ta e in inima, in primul rand mergi la un duhovnic pentru a te ajuta cu un sfat practic si ati cere iertarea in fata lui Dumnezeu. Starea in care te aflii este o consecinta a ceea ce ai facut dar consider ca este mai bine sa faci propriu zis ceva sa privesti cu nadejde viitorul. Grija pe care o ai acum fata de inima ta e doar ta dar in momentul relatiei e a baiatului care te poate accepta asa sau te poate refuza. Probabil nu vei avea nicidata deplinatatea pe care o ai cu primul, de acord, tocmai de accea te sfatuiesc sa ramai cu primul alminteri restul sunt doar incercari. Poti sa iubesti si sa fi iubita, dar nu stiu cat poti sa te mai simti tu completa. Capul sus credinta, nadejde si dragoste!
Salut. Îmi pare rău să îţi zic, dar a vrut doar sex de la tine, nu a vrut altceva. Lasă-l, nu merită, ţi-a stricat viaţa!
După cum bine știi trecutul nu-l mai poți întoarce, nu trebuie să te învinovățești pentru asta, ai dorit să-i oferi toată iubirea, iar dacă el nu a fost în stare să vadă asta și să te iubească, aici nu mai este problema ta. Acum ai o nouă experiență, iar pe viitor vei știi cum să procedezi cu astfel de bărbați.