anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu-i așa că site-ul se duce de râpă? Pe lângă faptul că „merge" cu viteza luminii stinse, e plin de buguri, mă pune să mă loghez aproape la fiecare clic, își mai și bate joc de mine postându-mi aiurea răspunsurile.
Raluca, nu mă mai obosesc să intru pe site-ul tău câteva zile/săptămâni/luni până scapi de incompetenții de programatori care-ți lucrează la site.

15 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Ce sa mai vorbim de postarile unora mai mult decat jignitoare!
Nu ii banneaza nimeni pe IP sau in orice fel sa le fie restrictionat accesul...
Moderatorii unde sunt?
Fiecare user e sef pe aici?!

| Floreenofficial a răspuns:

Doamne Fereste! Nici nu ma gandesc sa inchida site-ul! crying

| madalicious a răspuns:

Am observat si eu asta. frustrated Si pe 28 am dat niste raspunsuri si chiar si acum sunt "In Asteptare" e destul de enervant, si am pus o intrebare si nu mi-au aprobat-o! Si pustii aia care habar nu au ceva pun intrebari stupide, sa ne ia la misto, este chiar culmea! Daca mai continua asa nu mai intru nici eu pana nu scapa de cei care se ocupa de cei care aproba intrebarile si raspunsurile.

| lplostonyou a răspuns:

Interesant, eu totusi zic sa dati o scanare la pc impotriva virusilor si a spyware-urilor, sa nu aveti cumva surprize happy La mine merge perfect siteul.

| lostcontrol12 a răspuns:

Era muuuult mai bun inainte. fara tot felul de prostii.intrebarile nu mie se aproba decat dupa 1 saptamana, chestiile cu raportarile mi se par inutile.ma rog.nici eu nu mai intru atat de des pentru ca ma enervez(plus ca trebuie sa ma loghez absolut de fiecare data cand intru) necontand ce browser am(internet explorer, opera, mozilla). Sper sa se schimbe in ce a fost acest site.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

De parca ne-ar folosi la ceva sa tot semnalam problemele. Cu cat le semnalam mai des, cu atat par sa se inmulteasca.
Si se mai mira cineva, deunazi, ca nu se mai dau raspunsuri la intrebari.
Pai, cum puii mei sa raspunzi, daca esti ocupat cu logarile nesfarsite, daca raspunsurile zac in asteptare, daca site-ul mai mult nu functioneaza.
De ce sa ne mai miram ca userii vechi, cu experienta, au renuntat sa mai intre si sa mai dea raspunsuri. N-are nimeni timp de pierdut cu logarile si cu toate celelalte probleme care vin in cascada.

| mihaa a răspuns:

Am trimis multe mesaje sa sterg o intrebare, am multe raspunsurii in asteptare, speram sa se rezolve problema, sincer mi-ar parea rau sa-l inchida

| yellowalien a răspuns:

De acord...

| cosima11 a răspuns:

Eu ink nu am patit din astea si sper nici sa nu patesc. ce nu imi convine e ca pe site intra copilasii... care pun intrebari stupide, gen "daca ma sarut ce se intampla"? si din astea. sau o gramada care isi fac tema pe TPU. bineinteles ca nu rte sa le si raspundem, dar nah.in loc sa fie o intrebare care probabil ar primi un raspuns folositor. thinking

| ✿puffa✿ a răspuns:

Ai perfecta dreptate...site-ul merge aiurea rawcrying

| Aerosmith a răspuns:

Unele raspunsuri pe care le-am dat au aparut, altele... ia-le de unde nu sunt. Si la fiecare click trebuie sa dau refresh si sa ma loghez. Cam naspa.

| Haruka a răspuns:

Intr-adevar... merge cam rau site-ul. Sper ca se vor rezolva curand tongue ar fi pacat sa-l inchida.

| omudinliftutau a răspuns:

Da așa e, se cam duce de râpă... Dacă intră toți copii de 8-13ani și pun întrebări de tot râsu' oh go on. Și pe mine mă pune să mă loghez la fiecare click, am întrebări care sunt "în așteptare" de aproape 1lună. Ar trebuii să se ia măsuri serioase cu site-ul.Saluuut

| Adelaide a răspuns:

Bv felicitari mie mi sa sters o intrebare dupa o saptamana asta ca ma refeream tot la TPU

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vedeti mai? Eu cind am semnalat problemele care tot apar si nu se mai termina (probleme de altfel semnalate de multa lume), s-au gasit citiva "destepti" sa ma critice, ca cica as avea ceva cu adminii. De parca problemele nu sint evidente si daca se fac ei ca nu le vad ar si disparea. Dar asa le place unora sa se afle in treaba generind conflicte timpite, inutile si sa pupe adminii in fund. Pardon de expresie, dar este cea mai potrivita.