anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu il iubesc dar nici nu pot trai fara el! spuneti-mi cum se poate asa cevacryingsuntem de 1 an jum impreuna eu am 18 ani el 21...ne certam destu de des din toate prostiile uneori sunt f rece cu el. daca nu il vad cateva zile vreau sa il am aproape dar cand ne impacam iar nu il mai vreau! el incearca mereu sa imi explice ce nu ii place la mine, spune ca inca sunt un copil.nu stiu c sa fac nu il iubesc poate ca m-am obisnuit prea mult cu el? cand ne certam mereu ma cauta el sa ne impacam.tocmai asta imi place la el ca tine f mult la relatie! nu il iubesc dar nici nu pot trai fara el! spuneti-mi va rog cum vine asta? voua vi s-a intamplat?

9 răspunsuri:
| nicol20 a răspuns:

100% este obisnuinta si nu vrei sa fi singura il ti doar de plictiseala si pacat ca el te iubeste sincer si iti spun un singur lucru foarte rar gasesti in ziua de azi iubire adevarata si sincera pretuieste ce ai cu timpul il vei iubi.Bafta

| Ela_PuRpLe a răspuns:

Daca nu il iubesti dar totusi il vrei langa tine asta ar putea insemna ca ori e doar obisnuita, ori nu vrei sa fi singura.
Intr-o carte era scris asa:"daca te simti rau cadn iubitul este departe de tine si ai vrea sa vina mai repede, in schimb te deranjeaza prezenta lui si te certi din orice cu el, inseamna ca acesta e doar un barbat de care ai nevoie, in schimb daca ti-e bine si cand e langa tine si cand e plecat, inseamna ca traiesti o dragoste adevarata."

| kaya a răspuns:

Poate te iubeste si spera ca te vei schimba, de ce nu incerci sa te schimbi? Gandeste-te bine la ce vrei? Vrei iubire? Vrei sa stai cu el din obisnuinta? Gandeste-te bine si da-ti seama daca il iubesti sau nu.Ar trebui sa te maturizezi cat de cat, si sa stii ce vrei de la o relatie.Asa ca lasa-l sau continua relatia dar nu rani pe nimeni.kiss

| lacrimi a răspuns:

Cum sa mai intelegi fetele. Daca nu il iubesti lasa l pe saracul baiat sa plece, nu il tine asa de forma.

| andrutza18 a răspuns:

Trec printr-o perioada asemanatoare. Nu poti sta fara el din cauza obisnuintei, ti-ar fi ma usor daca in momentul in care esti departe de el sa fi inconjurata de prieteni. Si incearca sa gasesti p cineva langa care sa t simti bine fara sa va certati, daca vrei o relatie de durata.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iti place sa tot dai in clocot aceeasi ciorba? Arunc-o naibii ca nu mai e buna.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Atunci cum ai defini iubirea? big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna...
si eu trec prin aceeasi situatie. cand suntem impreuna nu il vreau si cand suntem desapriti il vreau. si eu ma port urat cu el. el ma iubeste dar nu stiu ce sa fac... sti e foarte stranie chestia...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa stii ca si eu trec prin asa ceva ...chiar sunt in perioada in care am hotarat sa iau o pauza sa vad daca ii simt lipsa, si da i-o simt. Dar la gandul ca va fi din nou langa mine si ca ar trebui sa ma sarute, nu prea rezist, la noi s-a dus atractia pasiunea. El ar vrea dar eu nu pot, chiar nu stiu ce sa ma fac. Este ciudat sentimentul ca nu il vrei nici pentru tine pe deplin, nici pentru altcinevaa