| Marius22222222222 a întrebat:

Nu mă judecați.nu e atât de ușor cum pare să o uit. daca se termina de atunci poate poate da.dar e abia o lună de când nu o aud nu o vad. uneori îți trebuie ani și tot degeaba.cum sa mai fac? am senzația că niciodată nu se va termina acest episod din viața mea

9 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Se va termina.Eu am trecut peste o relatie de 8 ani in care am locuit impreuna 7 si ne-am logodit, treci și tu peste asta nu ai grija.

| Marius22222222222 explică (pentru Freya1):

Sa te audă Dumnezeu că nu mai pot

| Marius22222222222 explică (pentru Freya1):

Ms frumos de încurajare

| sammie a răspuns:

Bună! Ai încercat să mergi la psiholog?

| Marius22222222222 explică (pentru sammie):

Se lasă ăla de meserie daca mă aude.fosta e singura care mă poate liniști

| sammie a răspuns (pentru Marius22222222222):

Atunci vorbeste cu ea.

| Marius22222222222 explică (pentru sammie):

E supărată rău și nu vrea sa vorbească. crezi că nu am incercat? mai schimbam așa cate o vorbă prin email din când în când

| literallythesamebruh a răspuns:

Salut! Te înțeleg. Este greu, dar nu imposibil. Încearcă să iți afunzi suferința într-o pasiune. Muncește și pune-te bine în această lume care nu este deloc prietenoasă cu noi. Are balta pește. Cu siguranță vei găsi pe cineva cu care vei simți ceva superior relației anterioare. Nu te mai gândi dacă vine înapoi sau nu, iar dacă vine, arată-i că ai trecut peste și că nu mai ai nevoie de nimic din partea ei. Timpul nu trebuie pierdut, mai ales stând după o persoană!

| Marius22222222222 explică (pentru literallythesamebruh):

Azi mi-a scris un email in care mi-a zis sa fiu tare că și suferința are un sfârșit.eu nu mai sunt om nu cunosc acest sfârșit