De ce ati sarit asa toti?) ea nu cred ca isi doreste "un sarut dupa 1 an" ci un romantic incurabil..care sa nu strige dupa ea pe holuri "hei pisi, ai treaba diseara? sunt singur acasa
" nu cred ca s-a referit la TOTI baietii..ci la majoritatea. Sunt si exceptii bune de metionat
Ceea ce au ajuns acum o mare parte din baieti este doar datorita fetelor! Hai sa fim seriosi, voi ati vrut genul asta de baiat! Daca ar veni la tine un baiat mai timid, care incearca sa iti vorbeasca frumos, sa stea linistit "in banca lui" si dupa 1-2...etc zile, saptamani sa te invite in oras ce ai spune in mintea ta? "da-l in pnm, asta cred ca e gay" sau nu ti-ar conveni ca vorbeste prea frumos cu tine, ca pare cam prostut etc! E normal ca majoritatea baietilor sa le pese doar de s*x, doar astia cu tupeu sunt buni in ochii fetelor! Tu nu vezi ce a ajuns generatia asta? Daca ai putin tupeu, bani si un bmw pe langa tine deja ai 1223136596 fete care saliveaza dupa tine! Ceea ce scriu aici nu se refera la tine si la nimeni altcineva care face parte din categoria asta de fete! Tu nu observi ca daca baiatul incearca sa fie romantic, sincer, sa isi respecte iubita etc fata il ia de prost? In ziua de azi majoritatea fetelor nici macar nu sunt in stare sa vorbeasca cu cineva atunci cand sunt salutate! Au prea multe fite ! Si referitor la ce ai spus : "copii imaturi, infantili, aiuriti" ai gasit pana acum pentru ca altceva nu ai incercat sa atragi in jurul tau! Sunt multi baieti care sunt romantici, stiu sa vorbeasca cu o fata (si nu ma refer la niste texte expirate doar pentru a atrage o fata) dar trebuie sa ii cauti. Daca o fata se uita doar la banii din portofelul baiatului e si normal sa nu fie in stare sa ii vada si inima si felul cum gandeste! Incearca sa eviti persoanele care vezi ca stau in preajma ta doar cu un scop (stii la ce ma refer)! Incearca sa cunosti persoane noi si nu ma refer la niste pustani care au in cap doar bani si s*x!
Succes in continuare si incearca sa nu mai pui toti baietii/barbatii in aceiasi categorie, nu toti sunt la fel!
1.Tu vrei numai baieti care sa iti cada la picioare dupa timpul lui ceausescu?
2.Stai linistita nu toti baietii sunt asa dar inca nu ai gasit persoana potrivita
3.Cum ai vrea sa fie baiatul potrivit pentru tine? Sa vorbiti prin scrisori?
Asta e vremurile sau schimbate si baieti si fetele nu numai baieti majoritatea fetelor sunt niste usuratice
" in Romania sunt din ce in ce mai multi agramati"
Depinde şi de mediul la care ne raportăm.
Femeile nu sunt neapărat de factură uşoară, ci multe se îmbracă provocator, de acolo şi abordarea şi aşteptările bărbaţilor.
Femeia (ca subiect universal), ridică nivelul jocului în funcţie de cât de mult se respectă.
Chiar şi de ar aborda-o unul mai bădăran, dacă i le-ar tăia din scurt şi nu ar mai sta la discuţii cu el, ar determina o schimbare de atitudine generală.
Da corect. Sunt de acord cu tine. Imbracatul asta fir-ar mama lui ne da la toti dureri de cap. Lucrez intr-un complex de birouri unde sunt mii de oameni. Majoritatea sunt femei. La birou vin imbracate ca pe centura. Cand ies in oras in ce se mai imbraca? Sau nu se mai imbraca deloc? Nu ma intelege gresit..pe mine una nu ma intereseaza. Dar ma minunez uneori
Treaba cu îmbrăcămintea, e că media, societatea de consum şi chiar multe magazine, promovează frivolitatea ca fiind o cerinţă pentru o "femeie de succes".
De multe ori, am impresia că hainele provocatoare au mult mai multe standuri, de multe ori sunt mai ieftine, decât cele elegante şi parcă publicul este constrâns subliminal să facă acele alegeri, ca şi cum i se creează un culoar pe care să meargă.
Un clişeu ieftin care spală creierele pentru a le duce într-un anumit punct din care să-i manipuleze uşor în timp ce le stoarce banii şi tinereţea.
Nu ştiu de ce, dar, am impresia că indecenţa creşte direct proporţional cu scăderea nivelului de cultură, cel puţin la noi în ţară.
Sunt de acord si nu prea Da este corect ce spui tu DAR o femeie care stie sa se imbrace adecvat cu situatia stie sa combine pana si cele mai provocatoare haine astfel incat sa nu fie indecenta. Uite de exemplu eu am o bluza care imi place foarte mult doar ca e foarte decoltata. Am vrut sa o port la birou. Perfect, mi-am luat un maieu pe dedesubt astfel incat sa nu se vada nimic indecent
Eu zic ca tine de personalitatea lor mult mai mult decat de media. Pentru ca nu mai sunt copii sa creada ca daca TOM il arunca pe JERRY de la etaj si traieste.pot sa se arunce si ele de la etaj cu acelasi rezultat.
Si nu m-am dat ca exemplu ca sunt eu vreo puritana sau ca vreau aprecieri ...asta vreau sa se inteleaga foarte clar.
Hai ca ne-am abatut mult de la subiect Mai e ceva ce nu pricep. Amelya si-a expromat o parere in legatura cu o anume categorie de barbati/baieti. Daca esti putin atent o sa vezi ca raspunsurile fie au fost semi-insulte fie s-a facut referire la perioada comunista si barbatii care curtau o femeie cu lunile pana sa o ia de mana. Chiar nu mai exista barbati normali? Care nici sa o taraganeze cu lunile dar nici sa nu vrea sa faci sex cu ei in prima seara.
Nu ştiu, răspunsul la ultima ta întrebare, pentru că e un răspuns pe care viaţa i-l dă fiecăruia în funcţie de atitudini şi decizii.
Legat de perioada comunistă, nu era nicidecum aşa cum se zugrăveşte de către idealişti.
Realitatea e că şi atunci se trăgeau beţivăneli şi chefuri tari, ba chiar era o condiţie, să intri în unele grupuri studenţeşti.
Nici atunci sexualitatea nu era un tabu, doar că se făcea "la fereală" de
ochii lumii.
Pozele, descoperite la cutremur în 77, chiar de la unii stimabili de partid, depăşesc orice imaginaţie.
Să nu crezi că (de)generaţiile din ziua noastră, au apărut peste noapte, ele au ascendent în faptele, ascunse ale părinţilor care nu au fost chiar uşi de biserică în tinereţile lor.
Doar că acum se dă la lumină, ceea ce înainte se petrecea pe ascuns, iar instinctele moştenite de la părinţi sunt duse la extrem pentru că se ia contact mult mai repede cu sexualitatea şi cu varietatea.
Scuze că m-am abătut de la subiect, nu-ţi mai risipesc timpul cu alte postări.
O zi bună!
Keep calm, nici nu ma asteptam ca o pustoaica de 13 ani sa inteleaga asta. Tine-te de carte, nu de baieti .
Nu te-ai abatut tu de la subiect. Am spus asta pentru amandoi Pentru ca in loc sa vorbim de domnii la care facea referire amelya, am inceput sa vorbim de domnisoarele din ziua de azi. Si crede-ma te rog ca nu simt ca mi-ai risipit in vreun fel timpul. Ba din contra ...Si da sunt de acord cu tot ce ai spus despre perioada comunista. Si cu motivatia pentru care (de)generatia de acum e mult mai expresiva din punct de vedere sexual.
Nu am 13 (: Stai linistit, nu am probleme cu "cartea". Chiar ador lectura. Iti garantez ca am rezultate muult mai bune decat ale tale :3 Nu este problema ta, dupa parerea mea ce ma preocupa pe mine. Nu mi se pare deplasat la cei aproape 15 ani ai mei, nu 13, sa am prieten sau sa stiu destule despre baieti.
Unde ii gasesti? si de ce le dai atentie? pur si simplu ceea ce ai scris mai sus poti sa le spui si lor. e asa greu? sa iti impui punctul de vedere? daca te-ai saturat de astfel de persoane inseamna ca iti dai seama imediat daca e exact cum ai spus mai sus, iar in mom acela trebuie doar sa te impui si sa ii spui ca nu are rost sa ii trimiti poze cu tine sau sa va cunoastetimai bine, nu te intereseaza tipul asta de abordari, vrei alte persoane care sa te inconjoare nu acele persoane care isi pierd vremea pe facebook, net? nu e greu deloc sa te explici daca stii cum
Nu ai 13 ani? Tocmai de aia ai sters o intrebare in care ziceai varsta ta? Off, nu te mai da atat de matura si sa pretinzi ca ai mai multi ani.
P.S:Imi place ca te crezi asa buna la invatatura...Si eu ma laudam cand eram copil (tine de imaturitate)
Era o intrebare veche (ar fi trebuit sa te uiti la data). Am sters-o deoarece nu imi placea felul in care ma exprimam. Limbaj de copil de 13 ani, intr-adevar. Nu ma dau matura. Nu am de ce. Imi place faptul ca sunt copil, nu am nevoie sa fiu matura.Imi place sa ma bucur de viata, de copilarie. Nu ma cred buna la invatatura, sunt. Daca as fi vrut sa ma laud ti-as fi dat site-ul oficial cu rezultatele olimpiadei nationale la limba si literatura romana si as fi subliniat numele meu :3 sau rezultatele examenelor de capacitate de anul trecut. Am deviat destul de la subiect deci cu asta am terminat. (p.s. : Doar ca sfat, nu te mai crede atat de inteligent si nu mai gasi o replica la fiecare fraza doar ca sa pari interesant. Nu te ajuta la nimic. ) O zi buna