anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu mai suport deloc baietii. Am avut numai conversatii insistente, banale, aiurite ce tineau numai de iesit in oras, de nr de telefon.
Cum naibi puteti sa vedeti o persoana doar odata si apoi sa-i spuneti ca o placeti, ca vrei sanse, etc.

Mi-e dor de vremurile vechi! Chiar nu mai suport, simt ca nu pot vorbi nimic cu nimeni.
numai copii imaturi, infantili, aiuriti!
Frate, ce dracu e asta? Sunt nervoasa maxim. cat despre baieti, e zic sa va schimbati naibii modul de abordare, e ridicol.straight face

121 răspunsuri:
| Amelya02 a răspuns (pentru vitbsk):

Nu m-am referit in niciun caz la perioada comunista. Am doar 17 ani.
Dar toti baietii mi se par insistenti, directi. Spun ca plac o fata doar pentru simplul fapt ca au vazut-o o singura data. vor sa se grabeasca, sa deruleze. Nu mai exista comunicare si intrebari normale.
Generatii facebook. mi se pare foarte aiurea!

| Amelya02 a răspuns (pentru violetajustme):

Crezi ca nu m-am exprimat sau ce? cam multe supozitii, nu mai inventati de la voi

| Cosmin1I a răspuns (pentru Amelya02):

Amelya...ai exact comportamentul unei fetite rasfatate de 16 ani.Din intamplare cunosc o Amalia cu exact aceleasi fite.Te rog sa numai jignesti si sa arunci cu asa zise *insulte* cand ti se arunca adevarul in fata. Succes...P.Stongueofta buna

| Zuzu6235 a răspuns:

Fac pariu cu tine daca ne vdm la un suc pe mine m-ai suportawinking

| vitbsk a răspuns (pentru Amelya02):

Schimbă mediul în care i-ai întâlnit şi poate o să găseşti ceva, apropiat de viziunea ta.

| Amelya02 a răspuns (pentru MishuD):

Vai, dar numai ofensata nu sunt draga.
Stai tu linistit, nu pun nimic la suflet. Persoanele care nu ma privesc in mod direct, n-au niciun efect asupra mea.

Si nu sunt blonda nene!

| Amelya02 a răspuns (pentru Zuzu6235):

Atunci ai ramane doar cu pariul
In niciun caz nu suport oamenii laudarosi.

| DirectDinBerceni92 a răspuns (pentru KiddaDot):

N-am zis nimic legat de faptul ca ma cred inteligent. Poti invata cat vrei tu dar daca nu ai cei 7 ani de acasa, degeaba inveti.Sunt oameni care au facultati terminate si nu au loc de munca.Cu invatatul nu realizezi nimic in viata, o sa vezi cand o sa mai cresti.Nu te mai ataca atata...o zi buna happy

Răspuns utilizator avertizat
| KiddaDot a răspuns (pentru DirectDinBerceni92):

Atat* eu sunt de parere..ca daca inveti o sa te ajute in viata. Daca pe tine nu, problema ta. Cat despre cei 7 ani de acasa..nu ma cunosti, nu ma judeci. Peace :3

| KiddaDot a răspuns (pentru Amelya02):

Hihi,ai dreptate. (:

| Zuzu6235 a răspuns (pentru Amelya02):

Nu ma laud, dar cel putin nu umblu cu faze de genul "hai pisi la o cafea". cred ca pot intretine o convorbire cat se poate de normala cu orice persoana. iar dupa cum observ ca iei lumea "la suturi" dupa ce au postat la intrebarea ta, eu cred ca tu esti cea dificila cu care nu se poate vorbi calm. poate si de aceea si baietii sunt directi cu tine ca le spui prea verde-n fata.

| Awesom a răspuns (pentru Amelya02):

Deci Amelia am inteles tu iti doresti baieti care sa fie subtili si clasici ca pe vremea lui Pazvante chioru.Mai exista asa ceva? Nu prea.

| Amelya02 a răspuns (pentru Zuzu6235):

NU iau lumea la suturi, se numeste feedback sincer sau un simplu reply.

cat despre baieti, sunt directi pentru ca detaliile ii plictisesc, ei vor sa ajunga de la next la finish in cateva minute.

| MishuD a răspuns (pentru Amelya02):

Si nici hipster nu esti! Si daca esti, ai fost inaintea celorlalti, cu cel putin 2 ani laughing
Ofensata esti un pic asa, draga. Tocmai pentru ca negi ca ai fi. Dar nu asta ma intereseaza acum.

(Is curios totusi daca o sa poti citi a doua parte a raspunsului meu fara repulsia provocata de prima parte)

Si apropos de intrebarea ta.
Poate ca toti imbecilii aia care'ti vin cu abordari de genul aceleia pusa de mine intre ghilimele is imbecili si merita bagati inapoi de unde au iesit. Dar nici atitudinea ta defensiv/agresiva nu prea te ajuta, poti sa respingi, nu neaparat intentionat cat din reflex, oameni care poate is ceva mai mult decat par la prima impresie. Si atunci da, e normal sa nu mai gasesti nici unul care sa iti placa.
Si gata, nu'mi mai dau cu parerea, nu am destule informatii sa fac asta detaliat.

| Amelya02 a răspuns (pentru MishuD):

Pff. nici nu mai ma obosesc sa-ti scriu
noapte bunalaughing m-ai facut sa rad la partea cu ofensarea.

| violetajustme a răspuns (pentru Cosmin1I):

Ai perfecta dreptate.iar in ceea ce te priveste nu cred ca a inventat nimeni nimic.doar si-au spus parerea doar din acest motiv ai postat intrebarea pe tpu.ro? ce dracu sa fim seriosi.ar trebui sa stii sa spui macar un multumesc.nu esti deloc ingamfata sau superioara daca asta vrei sa dai de inteles! din contra

| Vix999 a răspuns (pentru Amelya02):

Amelya, vitbsk a vorbit despre comunism pentru ca i-am spus eu ca majoritatea baietilor care ti-au raspuns fie au insultat sau atacat, fie te-au invitat sa te intorci in perioada comunista. La asta a raspuns el si de aici referirea la comunism big grin

| Ramo137 a răspuns:

Ai mare dreptate

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu toti baietii sunt asa, sunt unii care chiar se gandesc si exerseaza cum sa faca fericita o fatawinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tu:toti baietii sunt la fel. eu: cine te-a pus sa ii incerci pe toti?

| Amelya02 a răspuns (pentru anonim_4396):

Vechi bancul!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Amelya02):

Hehe. vechi, dar asa e. nu stiai ca bancurile sunt inspirate din realitate? depinde si unde cauti baietii. nu iti recomand discotecile si cluburile, ci locuri mai linistite, cum ar fi parcul. nu te pune nimeni sa alegi un gen anume de baieti. tu alegi baietii cu care sa vorbesti. nu mai alege dupa aspect.incearca sa alegi la intamplare si sa privesti dincolo de aparente.

| xxshantyxx a răspuns:

Buna, ai mare dreptate ce spui dar nu putem da timpul inapoi acum moda s-a schimbat nu mai e ce era pe vremuri

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru xxshantyxx):

Daca domnisoara care a deschis acest topic doreste baieti cuminti,atunci ii recomand baietii timizi,desi stiu ca de acest gen de baieti majoritatea fetelor se plictisesc,iar daca isi aleg un baiat"rau"plang ca le-au ranit. pai cine v-s pus sa il alegeti pe acela? inteleg ca v-a atras, dar trebuia sa va ganditi si la consecinte, nu doar la faptul ca are umor, muschi, masina si bani etc.

| s3v3n7 a răspuns:

"vremuri vechi"? ..adica inainte de ceausescu sau constantinescu? ..nici nu cred ca erai atunci sau poate erai doar o copila de cativa ani. Vai "ce vremuri". de parca traiai odata cu hitler si iti facea romante si iti scria poezii.
Scuze, dar ai intrat si tu dur, am dreptu sa iti raspund cu aceeasi moneda.
Iti doresc numai bine!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru s3v3n7):

Corect,bine spus! chiar ca a intrat dur!

| Viorikca a răspuns:

Poti sa fii mai calma, nu cred ca e tot asa de rau.happy

| eugenl a răspuns:

Asta e. Cand intri in hora trebuie sa joci.
Eu cred ca stiu de ce se intampla asta pentru ca oamenii, in special tinerii acestia din noua generatie nu mai au timp. Relax si incepeti sa puneti mana pe carte ca ne faceti tara de ras

| Dumnezău a răspuns:

I smell butthurt feminism.Let the butthurt feminism flow!