Apropie-te din nou de ea.
Din moment ce ati fost prieteni buni,puteti deveni iarasi cei mai buni prieteni.
Nu pleca de la o idee negativa,fii pozitiv.
E adevarat ca fata daca a vazut ca tu nu-i dai cata atentie ar fi vrut s-a retras,dar nimic nu te impiedica s-o faci acum!
Cum te-a placut o data,o sa te placa si a doua oara,cum ti-a dat atentie o data,iti va mai da o data.
Daca nu are un iubit, incearca, nu mai sta pe ganduri si nu mai construi variante in minte.
Treci la actiune, e de mii de ori mai bine sa stii ca ai incercat, decat sa te gandesti "cum ar fi fost daca...".
Curaj si mult noroc!
Eu spun ca sa mergi cum iti dicteaza inima! Daca o iubesti spune-i pana nu e prea tarziu!
Acum este timpul sa taci, daca nu ai fost in stare sa vorbesti atunci cand trebuia. Vezi si hotaraste-te la ceea ce vrei, si dupa aceea actioneaza, nu mai fi asa cum ai spus ca ai fost. Tu tii mult la fata aceasta.
Daca stii ca aveti o relatie stransa poti sa ii spui. In momentul de fata nu ai nimic de pierdut daca iti marturisesti sentimentele fata de ea. Cine stie ce se poate intampla... si cel mai important este sa o faci sa se simt speciala.
Din pacate e putin cam tarziu. Asa se intampla mai mereu. Nu iti dai seama pana nu pierzi. Incearca sa vorbesti cu ea si vezi ce zice. Insa daca deja are vreun iubit la care tine mult intr-adevar ai pierdut.
Nu e tarziu de loc... fata a vazut ca nu-i dai atentie si s-a ''retras'', de aia nu-ti mai da asa de multa atentie.
ia o atitudine normala, cauta momentul si invit-o undeva... apoi vezi tu. actioneza, nu pierde timpul pe aici. succes!
Eu ca fată aş prefera să mi se spuna pentru că în general fetele aşteaptă din partea băieţilor primul pas.Deci încearcă să-i spui direct pentru că niciodată nu este prea târziu.
Pai atrage-i atentia si arata-i ca esti schimbat in bine si poate atunci va vedea si ea ce fel de persoana esti...Cine stie, poate veti fi impreuna; depinde ce vrei si tu. oricum succes.