Lasa-i in pace!. Baiatul a zis ca are prietena, si poate ca ea chiar tine la el. Tsie tsi-ar placea sa se bage cineva peste tine? Nu cred.Gaseste-tsi si tu alt baiat, si lasa-i in pace sa fie fericiti.
Si tu chiar crezi ca lumea se va termina la acest baiat? De ce nu-i demonstrezi tu mai bine ca poti si fara el? Unde ti-e orgoliul feminim?
Hee sigur te vrea si pe tine. dar a vazut ca ti prea mult la el si face si ela asa ca nu poate da inapoi.
sigur te vrea eu asta cred asta e parerea mea.
eu zis sa incerci sa fi putin mai indiferenta in ultima perioada si poate asa vei vedea daca te va cauta si daca te va cauta iti vei da seama ca si el ar vrea ceva cu tine
L. O. L Daca nu vrea sa vb cu tine inseamna ca nu te mai iubeste PLUS ca are prietena... poate vrei sa vornesti cu el si sa te inpaci cu el dintr-un motiv material sau fizic pentru ca daca este cu alta nu inteleg ce cauti de la el... iubirea lui cred ca ai pierdut-o daca are prietena si nu ti-a dat nici-o explicatie.
bafta, sper ca te-am ajutat
Daca a zis ca are prietena si ca nu vrea ar trebui sa. l lasi in pace. Asta inseamna ca tine la actuala prietena. Incearca sa nu il mai cauti si incetul cu incetul vei reusi sa treci peste
Nu te supara sunt la fel in aceasta situtie. eu il iubesc dar el se gindeste la alta dar ea nici habar nu are de el