| Houselaurie a întrebat:

Nu stiu. imi vine sa imi dau foc, am un ghinion la fete de. vorbesc de ieri cu una mesaje, mess.si azi mai inainte. am fost pe la scoala caci eram prin zona, m-am intalnit cu ea, si a chiulit ea de la o ora si am mers la o ciocolata calda la un bar ceva pe langa scoala.am stat am vb. mai era cu o colega, si ma suna taimiu, ca unde esti si i-am zis ca is prin centru si el a auzit muzica si ca aa esti in crasma ca ce faci bei si nu stiu ce. si am mai stat nici 2 3 min si am plecat. le-am zis ca am nu stiu ce de facut. si am plecat ca prostu ca si taimiu facea ca nu stiu ce... le-am lasat pe alea acolo asa. acum nici nu stiu. oare ce o sa creada aia despre mine? ce impresie isi face? uite si ala am venit am stat vreo 45 min si pleaca. acum acasa taimiu ca is mincinos si nu stiu ce. i-am dat mesaj la fata acum? gata ciocolata? nici nu mi-a mai raspuns. oare va continua sa vb cu mine? va conta mult gestul care l-am facut? ca am plecat? dar nu aveam ce sa fac :-s imi vine sa imi dau foc.si era si frumusica /

5 răspunsuri:
| xxdd a răspuns:

Cred ca s-a suparat,. pentru ca tot vine weekendu invit-o la o intalnire, doar voi doi si vorbiti... si cere-ti scuze...

| Agentulx a răspuns:

Macar ai platit tu? Daca da, si ii dai un motiv bun pentru care ai plecat va fi ok!

| Crimeea a răspuns:

O sa-ti raspunda,ai rabdare,spune-i ce s-a intamplat si vezi cum reactioneaza,fii deschis, discutiile rezolva multe, bafta

| PoUfOuLeTe a răspuns:

laughing Calmeaza-te! ok?
In primul rand,daca dupa ce ti-a sunat telefonul, tu ai plecat ca nesimtitu'big grin, da e logic sa se fi suparat pe tine ca ai plecat asa.Pe cand daca i-ai zis o scuza frumoasa, ti-ai cerut scuze nu cred ca se va supara. Poate nu ti-a raspuns la mesaj ca nu l-a vazut
Mai trimite-i un mesaj, decat unu ca devi insistent dupa si chiar ca poti sa iti iei adio de la ea.In mesaj spune-i ca iti pare rau ca a trebuit sa pleci, ca nu ai mai putut sta cu ea si ca a intervenit ceva si ca te revansezi maine la o ciocolata cala(ai grija sa nu te mai sune tatal tau).
BAFTA!

| Black1Star a răspuns:

Pfff frate nu trebuia sa pleci, parerea mea.45 de minute la discutii.cred ca e destul.Scuza.te si tu cand te intalnesti cu ea, mai baga un pic de vrajeala si avanseaza...E tot ce.ti pot spune, acum va depinde de tine daca stii sa te comporti cu o fata si sa o vrajesti.Succes!