Cred ca s-a suparat,. pentru ca tot vine weekendu invit-o la o intalnire, doar voi doi si vorbiti... si cere-ti scuze...
Macar ai platit tu? Daca da, si ii dai un motiv bun pentru care ai plecat va fi ok!
O sa-ti raspunda,ai rabdare,spune-i ce s-a intamplat si vezi cum reactioneaza,fii deschis, discutiile rezolva multe, bafta
Calmeaza-te! ok?
In primul rand,daca dupa ce ti-a sunat telefonul, tu ai plecat ca nesimtitu', da e logic sa se fi suparat pe tine ca ai plecat asa.Pe cand daca i-ai zis o scuza frumoasa, ti-ai cerut scuze nu cred ca se va supara. Poate nu ti-a raspuns la mesaj ca nu l-a vazut
Mai trimite-i un mesaj, decat unu ca devi insistent dupa si chiar ca poti sa iti iei adio de la ea.In mesaj spune-i ca iti pare rau ca a trebuit sa pleci, ca nu ai mai putut sta cu ea si ca a intervenit ceva si ca te revansezi maine la o ciocolata cala(ai grija sa nu te mai sune tatal tau).
BAFTA!
Pfff frate nu trebuia sa pleci, parerea mea.45 de minute la discutii.cred ca e destul.Scuza.te si tu cand te intalnesti cu ea, mai baga un pic de vrajeala si avanseaza...E tot ce.ti pot spune, acum va depinde de tine daca stii sa te comporti cu o fata si sa o vrajesti.Succes!