| nosoulmates a întrebat:

Oare cat de normal e sa iti lipseasca uneori o persoana cu care nu ai mai vorbit de ani de zile? O fosta iubire, o mare iubire, cineva care te-a facut sa suferi si de care te-ai rupt cu totul?

6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Da,e normal, ca doar nu esti robot, esti om ai sentimente, retraiesti acele sentimente

| Violleta2022 a răspuns:

Daca nu i-ai simtit lipsa si nu ai vorbit cu ea/el ani de zile, nu este normal sa-i simti subit lipsa acum.

| Freya1 a răspuns:

E normal si eu ma mai gandesc la cineva ce mi-a facut rau in repetate randuri si chiar am fluturasi in stomac daca ma cauta sau il vad.Dar stiu ca nu e bine ca nu mai am ce sa fac cu persoana respectiva si imi trece.

| MihaiNicu23 a răspuns:

E normal deoarece suntem oameni.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este normal dar nu cred ca te a facut sa suferi, ne mintim singuri zicand asta...
mai mult ca sigur am petrecut momente de care ne este dor

| Apollo007 a răspuns:

Este perfect normal. Fiecare simte si gandeste diferit. Chiar si "zmeii" aia tari care iti vor zice ca nu e normal au avut sau vor avea pe cineva in viata lor pe care nu il vor uita usor. Timpul le rezolva pe toate dar cicatricile raman. Trebuie sa mergi inainte, usor de zis greu de facut stiu... Dar trebuie! Cu timpul va fi mai usor dar de uitat nu o sa uiti. Nu iti va pasa asa de mult ca acum dar nu vei uita.