| Lawliet14 a întrebat:

Observ femeile... ma intreb oare de ce cred unele ca dupa ce umbla cu niste cocalari mai au sanse la baieti buni? Ma refer la adevarati cocalari. Ca sa nu va mai intrebati iar, sa stiti ca n-are nicio legatura cu mine intrebarea.

Barbati, nu va lasati impresionati de frumusetea femeii ci de caracterul ei! O constatare.

Răspuns Câştigător
| Satango a răspuns:

De ce o femeie care a umblat cu nişte cocalari ( = şmecheri de cartier, ţigani ) şi-ar dori să aibă o relaţie cu un băiat bun? Faptul că s-a schimbat? Că e o persoană care merită mai mult acum? Nu. laughing Atâta timp cât azi a acceptat să fie lângă un cocalar, iar nu din obligaţie, lângă o astfel de persoană care nu poate înţelege ce presupune o relaţie de fapt, mâine nu va putea să fie alături de un băiat bun care îi va cere acele lucruri care să-l satisfacă spiritual. '' Cine se aseamână se adună ''

16 răspunsuri:
| Linda a răspuns:

Ajung sa fie cu cei care le abordeaza. Poate cei ok nu sunt asa de curajosi.

| Lawliet14 explică (pentru Linda):

Fii serioasa! Daca te abordeaza un cocalar vei fi cu el?

| LoveSleep a răspuns (pentru Linda):

Ai perfectă dreptate.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Ia uitate la poza mea, asa-i ca te atrage personalitatea?

| RAY a răspuns:

La fete le plac barbati, iar barbati adevarati sunt smecheri cu tupeu rai nu pampalai care plang ca fetitele virtual fi barbat man, isi repet un barbat adevarat chiar daca e la pamant priveste sus, a fi barbat e o mandrie sa stii, acei cocalari sunt vanatori din trecut care se luptau pentru hrana

| Satango a răspuns:

laughing.

| AgentBomboana007 a răspuns:

Pe planeta exista dou tipuri de oameni!
Oameni dezvoltati mintal si oameni mai putin dezvoltati mintal.
Cei dezvoltati sunt asa cum trebuie, iar cei mai putin dezvoltati... Sunt niste obsedati care nu vor altceva decat bani si sex.
Exita si femei proaste bi barbati prosti, dar si femei destepte si barbati destepti.
Culmea culmilor este ca:
-o fata buna iubeste un nenorocit
-o fata rea isi bate joc de un biet baiat bun, nevinovat
-un baiat rau isi bate joc de o biata fata buna, nevinovata
-un baiat bun iubeste o nenorocita
Cam asa este ciclul vietii!

| missme99 a răspuns:

Ce anume inseamna cocalar din punctul tau de vedere?

| Lawliet14 explică (pentru missme99):

De parca n-ai sti.

| missme99 a răspuns (pentru Lawliet14):

Pentru unii cocalar inseamna genul ala "italiano", pentru altii oricine asculta manele, pentru altii smecherasii de cartier iar pentru altii pur si simplu tigani.
Acum te intreb eu ceva : daca tu ai crescut pe hip-hop de exemplu si genul asta muzical acum ar fi condamnat, nu ai mai asculta? Daca tie ti s-ar parea foarte misto stilul "italiano vero", te-ai imbraca altfel doar pentru ca in Romania nu e bine vazut? Daca tu ai fi crescut in Ferentari (nu stiu daca esti sau nu din Bucuresti dar asta e cel mai "rau famat" cartier) ar fi vina ta ca esti "de cartier"? Iar faza cu toti tiganii sunt cocalari oricum ma scoate din sarite asa ca nici nu intru in amanunte.
Ceea ce vreau sa te fac sa intelegi este urmatoarea chestie: niciodata sa nu subestimez omul. Niciodata sa nu ai pretentia ca il cunosti doar pentru ca dn punctul tau de vedere intra intr-o anumita tipologie. Si chiar daca o fata umbla cu un cocalar (indiferent de definitia lui) ...asta nu inseamna ca acea fata trebuie pedepsita cumva pentru asta si ca nu mai are dreptul la iubire sau ca acel "cocalar" nu e bun de nimic si nu are absolut nici o calitate sau potential.
Si mai e o chestie : in general oamenii tind sa isi caute companie asemanatoare lor. Deci daca tu pe acei baieti in vezi ca pe niste cocalari, cel mai probabil ca nici ele nu sunt persoane extrem de culte. Dar pot fi cizelate.
Si o vorba de duh: trecutul niciodata nu are importanta! Nu e treaba ta cu ce baieti a umblat sau nu o fata inainte de tine atata timp cat pe tine nu te afecteaza in mod direct ( gen te ameninta vreun fost).

| Lawliet14 explică (pentru missme99):

Ma refer la un fel de baieti gata, pentru ca si astia se imbraca nasol acum si cam ca toti. Zici ca e un stil de prost gust, pana si frezati sunt la fel, plus ca ei considera ca hainele il fac pe om, masina, etc, desi si-au cumparat studiile si tot au de la rudele lor care si alea au furat statul roman.

Te deranjeaza ceva, sau de ce ai mi-ai spus sa nu subestimez omul? Pai n-o sa vina niciodata sa-mi dea mie lectii o c*** despre moralitate (nu ma refer la tine). Si alea insa se pot reabilitate dar viata mi-a demonstrat ca femeile controversate, si daca nu sunt cele mai mari panarame, tot nu se schimba. Exceptiile sunt rare, tu esti tipul de persoana ce spune mereu ca nu e vina lor ci a mediului social, ba si a anturajului. Poti sa te vinzi si fiind bogat in cadrul unui anturaj. Potential? Potential probabil ca nu au astfel de oameni si nu se schimba, calitati au dar nu si le pun in valoare. Orice om e important in mecanism, sunt de acord, dar asta daca doreste sa faca lucrurile normal nu sa ne capuseze pe noi cei corecti. Nu pe spatele nostru!

Nu mi-am pierdut niciodata vremea prea mult cu persoanele controversate, pentru ca exceptiile sunt rare. S-o crezi tu ca poti cizela cocalarii, divort si dezordine familiala e scris in relatiile lor. Iar daca se cizeleaza, dupa ce se maturizeaza - mult mai tarziu si decat imaturii medii, au produs destul rau. Bine ca macar unii sunt neagresivi si prostia lor chiar nu ma intereseaza desi acesta e viitorul tarii.

Iar ultimul alineat, e penibil. Panaramele sa stea un banca lor! Barbatii adevarati si cu experienta, nu mai sunt nici macar interesati de aventuri cu ele. De familie nu s-a pus problema niciodata.

Eu sunt ultima persoana care subestimeaza omul, dar resping smecheria.

| missme99 a răspuns (pentru Lawliet14):

Iti pun o intrebare mai...deplsata: tu in ce patura sociala te clasezi? Sarac, mediu sau cu bani?
Daca vrei sa imi raspunzi.
Eu nu sunt intr-u totul de acord cu tine. Orice om intotdeauna va incerca sa isi depaseasca conditia (aici vorbesc de acele fete care umbla cu baietii de bani gata). Sunt intr-adevar multe femei care nici nu se uita la tine daca nu dai 1000 de lei pe o sticla de sampanie cand iesi cu ele dar nici aici nu le poti pune pe toate in aceeasi oala. Unele sunt intr-adevar femei care se vand, altele poate provin din acelasi mediu si e normal sa isi respecte standardele.
Cat despre ei, sunt o gramada de baieti de bani gata care sunt super oameni, chiar daca la prima vedere par aroganti si niste pierde-vara.
Pe mine nu ma deranjeaza personal nimic. Nu prea suport stereotipiile, nu agreez clasificarea "in aceeasi oala" si nici nu cred ca oamenii sunt fara speranta. Si ba da, oamenii se schimba pe masura ce evolueaza si se maturizeaza.
Nici eu nu am fost genul care sa stau in relatii lungi, de ani de zile. Am preferat sa ma distrez si sa imi fac experienta de viata. Si desi la prima vedere ai putea spune despre mine ca am umblat din floare in floare, NU am inselat niciodata pe nimeni, nu mint (nu ma pricep, se vede imediat pe moaca mea), nu am facut-o neaparat pentru ca am tinut mortis...asa s-a nimerit sa fie viata mea pana in punctul in care am gasit pe acel cineva langa care sa ma potolesc din distractii. Si nu imi afecteaza cu nimic viata familiala faptul ca inainte nu am avut experienta de ani de zile cu relatii lungi si serioase. Din contra, nu am nici un regret, nici o curiozitate, pot spune linistita si cu mana pe inima ca m-am oprit langa ceea ce trebuia si din tot ce am cunoscut, el e cel care a meritat. Asta apropos de "panarame".
Cat despre cizelare : ba da, poti cizela pe oricine vrea sa se lase cizelat...si toata lumea simte nevoia instinctiva de liniste in familie, oricat de "crai" sau "panarama" ai fost inainte, tot vine o vreme cand efectiv iti ajunge iubirea unei persoane.
Eu am observat chiar invers decat tine, de obicei persoanele care sunt "cuminti" in tinerete au tendinta sa o ia razna dupa o varsta si sa faca numai tampenii.
Stiu ca m-am abatut de la topic. Sunt femeie, e normal.
Concluzia mea e urmatoarea : cocalarii aia, in general, dupa 30-40 de ani devin toti oameni seriosi cu preocupari serioase. Panaramele care le stau la brat cat timp sunt cocalari si arunca cu bani in toate partile de obicei oricum nu isi doresc un "baiat bun" pentru ca ala nu va avea ce sa ii ofere. Asa ca nu vad oricum scopul unei polemici pe treaba asta.

Imi sustin ultimul aliniat despre care spui ca e penibil- cel cu trecutul care nu conteaza. Eu cred in el.
Smecheria mie imi place pentru ca te ajuta sa te descurci in viata. Daca esti un talamb si un pampalau, te va juca toata lumea cum are chef. Eu niciodata nu as putea respecta un barbat care nu are o doza de smecherie in el si care sa nu stie sa invarta bine lucrurile.winking

| Buburuză38 a răspuns:

Posibil să constate între timp că au standardele mai ridicate decât până în momentul respectiv sau să înceapă sa conștientizeze adevărată valoare a barbatului distins şi cultivat.
Cu toate că e puțin probabil ce am scris, măcar e o posibilă abordare a problemei adusă în discuție. happy

| Lawliet14 explică (pentru Buburuză38):

Deci sa inteleg ca voi dati sanse cocalarilor? Repet, cocalar! Nu un barbat care parea bun si n-a mai fost. Sau nu un barbat care nu parea nicicum dar ati acceptat sa fiti cu el.

| Buburuză38 a răspuns (pentru Lawliet14):

Nici vorbă de așa ceva! Mi se pare demne de dispreț persoanele la care te raportezi, acelea care tind la atât de puțin, iar apoi au pretenții înzecite. Am încercat doar să găsesc un posibil motiv rezonabil pentru care cineva ar proceda cum ai spus tu.

| Lawliet14 explică (pentru Buburuză38):

Aham. happy Nu ma raportez dar n-ai cum sa nu le vezi.