anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pe 4 septembrie am fost violata (el a avut prezervativ), iar pe 5 septembrie (a 2 zi) mi-a venit ciclul, acum ca a trecut aproape 1 luna, am trecut cat de cat de shoc stau si ma gandesc, exista riscul sa fi ramas insarcinata? va rog comentariile rele abtineti-va, cei care credeti ca fac misto cititi-mi intrebarile din 5-6 septembrie, deci intrebarea e serioasa

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu esti insarcinata.

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Doamne fereşte! Şi de ce nu ţi-ai anunţat părinţii? Dacă ţi-a venit menstruaţia mai mult ca sigur nu eşti însărcinată. Fă-ţi un test de sarcină ca să scapi de griji. Du-te la poliţie!

pa, pa.

| TąNyą a răspuns:

Nu n-ai cum să rămai însărcinată mai ales dacă ţi-a venit ciclul imediat.

Stai liniştită, dar dacă vrei neapărat fă un test de sarcină, dar n-ai de ce să-ţi faci griji pentru o sarcină.

FantaSZy.

| Cătălina a răspuns:

Buna Angeluta.Ma bucur nespus ca ai reusit sa depasesti aceasta drama, a reprezentat o mica etapa din viata ta si sper ca ti-a fost invatatura de minte.

Daca a doua zi dupa act ti-a aparut menstuatia numai ai cum sa fii insarcinata, mai ales ca el a avut prezervativ.

Ai grija de tine. happy

| tyana a răspuns:

In mod normal ar fi trebuit sa anunti politia de cele intamplate, sa mergi sa ti se elibereze un certificat medico-legal.
Din moment ce a folosit prezervativ iar ciclul ti-a venit chiar a doua zi, sunt slabe sanse sa fii insarcinata. Ti-as recomanda totusi sa te vada un ginecolog, sa ti se faca un examen amanuntit.
Imi pare rau ca ai trecut prin asta. Daca fizic te-ai recuperat, psihic e extrem de greu si nu stiu daca ai sa reusesti singura. I-a legatura cu un psiholog, ai nevoie de terapie pentru ca de acest moment vor depinde foarte mult relatiile tale viitoare.

| deea40 a răspuns:

Nu ai rams insarcinata daca tzia venit ciclul si el a avut prezervativ...
eu iti urez noroc sa treci peste joc. e foarte nashol sa ti se intample asta. eu era sa fiu violata dar eu am avut niric ca am scapat la mien a trecut un an de atunci si inca nu am terciut peste jocul acela. e foarte greu dara daca ai pe cineva langa tien care sa te sprijine vei trece peste asta destul de repede. bine amintirile vor ramane mereu...
stai linistita ca nu ai ramas insarcinata...
bafta si sa ai grija de tine...

| love_6120 a răspuns:

Nu am stai linistita daca a trecut un an e imposibil sa fi ramas insarcinata
ai fi ramas atunci imediat

| Creatza_4434 a răspuns:

Oameni buni, daca ti-a venit ciclul asta nu inseamna ca nu esti insarcinata.Ciclul poate veni si peste sarcina. Ce-i drept nu e la fel. Fluxul este mult mai scazut decat de obicei, ciclul tine mai putine zile etc.Nu va mai ganditi ca ``gata mi-a venit, nu sunt insarcinata``. Nu este chiar asa.VA SPUN DIN SURSE SIGURE. Daca vrei sa iti faci test de sarcina, iese cam dupa 7 zile de la contactul sexual. Din cate inteleg de la tine(Angelutza), a trecut o luna de la neplacutul incident? Ai observat ceva in neregula cu organismul tau? Cel mai bine e sa faci un control ginecologic... Un ginecolog e cel mai in masura sa iti spune ce ai de facut, si bineinteles sa iti spuna si daca esti insarcinata. Ce-i drep sunt putine sanse sa fi ramas avand in vedere ca acel individ angry a folosit un prezervati.Nu pot decat sa iti urez mult succes. Din pacate stiu cum e.

| mady_5075 a răspuns:

Ce naspa e...in fine vorbeste cu mama ta si daca sti care-i vinovatul da-l pe mana politiei.
Vorbeste cu mama ta orice s-ar intampla ea stie cei de facut