Draga mea o fata trebuie sa fie finuta(parerea mea), ceea ce imi place mie este ca aceea fata sa fie feminina adica: sa aiba parul lung, sa vorbeasca frumos si pe un ton calm, sa fie mereu aranjata si ingrijita, as prefera sa nu beie si sa nu fumeze.
In rest este vorba de chimie.
In primul rand caracterul, iar din punct de vedere fizic sa arate bine, sa aiba fund si daca se poate si sanii ok, important este sa fie ingrijita si curata, frumusetea nu este importanta ci modul in care femeia seduce baiatul cu privirea si cu gesturile ei.
Fiind vorba de fizic prefer o fata mai slaba decat ar fi normal, sa aiba cupa E la sutien, blonda cu parul drept. Prefer sa fie energica si finuta. Sa o vad in continua miscare pe langa mine, sa ma domine dar sa aiba grija de corpul ei.
Ca sa îmbin fizicul si personalitatea, voi spune așa:
-Contează mărimea si culoarea ochilor (dar si felul cum te privește)
- Sa aibă buze pline (dar si să sărute bine)
- Sîni potriviti, dar fermi
Daca știe cum sa comunice si "conectează" cu tine, si te face sa o "iei razna" in preajma ei, și. e sigură pe ea, atunci va părea mai atrăgătoare
Fizicul, inteligenta, timiditatea, sa fie cuminte si nu panarame cum sunt majoritatea si sa am ce discuta cu ea