| FOG92 a întrebat:

Pentru baietii care o au greu cu femeile, care-s refuzati incontinuu si nu o avut in viata lor o prietena desi ating aproape varsta de 30, v-ati gandit cum o sa va impacati cu idee pe viitor, ce activitati aveti de fapt pentru a da uitarii acestei frustrarii pe care cu siguranta o resimtiti zilnic si la orice ora? Sunt de fapt curios cum va omorati timpul sa uitati de ''anormalitatea'' astea? ( Nu incepeti cu din astea, mai ales fetele, ca MA DOARE CAPUL SI NU ISI AU ROSTUL LA INTREBARE)

36 răspunsuri:
| Cheo0S a răspuns (pentru FOG92):

Ce sa faca? E creolin sau? laughing

| FOG92 explică (pentru alexalx1234):

Vorbesc din ce am vazut la el, repet, am o relatie foarte distanta mai ales cu el cat si cu sora mea, da omu' e pe poola lui campion national la Taekwondo la nici 20 de ani laughing acum cum credeti si voi na

Revenind la subiect, cum ai de gand sa gestionezi situatia, forever alone pana mori gen, cu ce te vezi omorandu-ti timpul de acum incolo sa uiti de a avea o femeie langa tine! iti zic tie ca tu intelegi cel mai bine persoane de genul

| alexalx1234 a răspuns (pentru FOG92):

Mă voi duce zilnic la muncă și voi munci atât de mult încât când ajung acasă să mă pun direct la somn. Măcar nu mă voi mai gândi la singurătate.

Mah la mine, printre temeri e munca pe nimic de pe urma careia trebuie sa o prestez sa platesc facturi plus nevoia de a invata sa fac de mancare... oricum numai imi pasa la ce varsta moor ca am murit de mult spiritual si sufleteste

| antonioanto1231 a răspuns:

E grav rau cumetre. daca la 30 de ani nu ti ai gasit una, problema nu e la sexu femeiesc e la tine. incearca sa meditezi, calugareste te, descopera ti problemle interioare, rezolva te, chestii de genu, ca femei n o sa mai prinzi decat daca violezi sau daca te duci la curve