| moose10 a întrebat:

Pentru o fată care și a păstrat virginitatea până la 20 de ani e mai importantă prima iubire? Gen cu care a avut primii fluturi și primele săruturi? Sau primul bărbat cu care își începe viața sexuală?

Răspuns Câştigător
| ania a răspuns:

Cel mai mult conteaza ce principii, ce convingeri de viata are o persoana indiferent daca e fata sau baiat.
Daca ai convingerile cartii Creatorului, ale Bibliei ca sexul a fost inventat pentru a fi practicat numai dupa casarie, in exclusivitate cu partenerul se căsătorie, asa traiesti, indiferent cu cine ai avut primii fluturi, lasi totul in urma atunci cand te casatoresti si te focizezi si esti recunoscător pentru darurile si calitățile partenerului de căsătorie.
In planul divin asta e căsătoria, o alegere de a fi dedicat fizic si emoțional, a cauta in fiecare zi binele unei persoane pentru toata viața.)
Sunt convinsa ca virginitatea e un avantaj imens, pentru ca sexul e intotdeina si o conexiune spirituala nu doar una d
fizica.

15 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Pentru o fata care s-a pastrat virgina este cel mai importanta sa ramana virgina pana in ziua casatoriei, ca altfel este totul inutil.
Primii fluturi in stomac se intampla intotdeauna cand te indragostesti, fara important pentru atat lucru sa-ti dai virginitatea ta si sub nici o frma sa-ti faci sex cu primul barbat, fiindca ai 99% sa nu fie barbatul potrivit tie si sa te inseli amarnic.
Asteapta pana gasesti barbatul cu care s ate casatoresti, fiindca nu atunci este sigur ca acel barabt are sentimente puternice pentru tien, ca altfel nu-s-a-r baga in jugul casniciei fara sa te iubeasca, moment in care i te poti darui atat suflet cat si trup.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Pt orice femeie cu capul pe umeri, cea mai importanta relatie e cea in care se simte iubita si respectata.
Fiecare iubire e altfel si ramane acolo, in suflet: primul sarut, primul iubit etc.
Dar toate palesc cand iti intalnesti jumatatea.
Daca nici primul sarut nici primul iubit nu s-au calificat pentru o viata impreuna, poti trage singur concluziile.

Răspuns utilizator avertizat
| gapb a răspuns:

Asta e doar ambitia ta prosteasca si ego-ul tau de barbat de pestera, daca te-a ales pe tine si tu esti intr-o relatie cu ea, inseamna ca tu esti superior fata de fostul pe care l-a avut in copilarie, e logic, femeile niciodata nu vor sa dea downgrade cand vine vorba de relatii, vor pe cineva care ii este superior fostului ei

| gzaharia a răspuns:

Un raspuns direct la intrebarea ta, nu ca altii, sexul, dar mai ales primul orgasm, acolo se face legatura cea mai puternica.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru gzaharia):

Vorbesti din experienta?

| gzaharia a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Mai multă experiență din câte ai demonstrat tu asta-i sigur. Opriți-vă cu tot felul de baliverne și fiți direcți, toți.

Nu te mai flata singur.
O fata care s-a pastrat pana la varsta aia, nu se arunca in pat cu oricine. Legatura aia puternica, daca e sa fie vreo legatura, se formeaza inainte de a ajunge in pat.
Cand ajungi la actiune cu persoana respectiva, stii deja ca e aleasa/alesul.

Aș putea și eu să te întreb dacă vorbești din experiență, dar n-ai cum, așa că repet, terminați cu baliverne și speculații

Cum ii termini tu pe toti si toate cu experienta ta. Le zbori creierii cu orgasmele pe care le produci.
Mai citeste o data intrebarea. Era vorba despre fete care s-au pastrat virgine, ce simt ele, nu ce crezi tu despre barbatia ta!

Sincer îmi pare rău pentru tine și problemele cognitive pe care le demonstrezi. Spune-mi când am vorbit despre mine, direct?

Cand ai facut referire la experienta ta.
Nu-mi mai raspunde, am inteles ce esti!

Sa susti un punct de vedere prin a nu raspunde cu nimic folositor continua a demonstra lipse cognitive majore, mai citeste putin si mai si traieste chiar... cand am vorbit explicit despre barbatia mea?

"Sa susti"
Lasa-ne!

Vai si amar