Nu nu conteaza, de exemplu eu daca plac un baiat il plac si gata! ai mai multe incredere in tine, anii si inaltimea nu conteza prea mult. funda?
Da.Multa lume spune ca nu conteaza daa e inalt sau scund, dragoste sa fie.Dar pe bune acum eu m-as simti jenata sa ma aplec sa ma sarute .In cazul anilor sunt impotriva.
Asa si?
Daca este de treaba si ne intelegem cu el asta n-ar fi o problema zic eu.
Mai importata este personalitatea decat inaltimea!
Good luck!
Chiar imi doresc sa vad raspunsurile la intrebare ta pentru mine mai mult cu anii ca inaltimea ma avantajeaza.
Sincer as prefera ca baiatul sa fie la fel de inalt ca mine sau chiar mai inalt, in cazul anilor pot spune acelasi lucru, ori de varsta cu mine ori maimare, bine pot spune ca mi-a placut si de baieti cu 1-2-3 ani mai mici, dar nu am vrut sa am o relatie cu ei, decat ca amici si atat.
Pai cam da conteaza.Imagineaza-ti fata inalta si baiatul scund.Nu s-ar potrivi.Si eu sunt fata am 12 ani nu mi-ar place sa fiu cu vineva mai mic decat mine...Asta e felul meu pentru mine conteaza foarte mult chestiile astea Funda?.
Este o problema in cazul anilor, daca ea este mai mare ca tine, fii sigur ca o sa te domine toata viata.
Dragostea nu are varsta.nu conteaza daca esti mai scund sau mai mic, conteaza doar ca cei doi sa simta iubirea dintre ei.
Varsta nu prea conteaza pentru mine ( bine acum- nici 15 ani diferenta :-J ) Insa la inaltime mi-ar placea daca ar fi mai inalt decat mine ; Dar parerile diferentiaza de la o fata la alta...
Eu zic ca inaltimea conteaza pana si la un baiat e jenant ca sa se ridica sa sarute fata sa se puna pe degetele din fata dar varsta n-are nici o legatura
Eu zic doar parerea mea.
Pentru mine, da.Dar conteaza numai daca diferenta este prea mare.
Da asta e o mare problema el ar trebui sa fie mai mare ca noi si a inaltime si la varsta sau macar cat noi
depinde pentru unii nu conteaza asta
Crede-ma esti cam mica sa te bagi in aceasta discutie, si nu numai tu! copii la aceasta varsta nu pot cunoaste multe despre dragoste! pentru ca nu ati trait destul! cu timpul te vei face mai mare si iti vei da seama de mai multe chestii, vei intelege mai multe!
Toate fetele inaltimea ar fi o problema fetelor nu ati auzit ca baieti scunzi au socoteala mare?
ce idiotenie cu inaltimea
lasati fetelor ca daca e scund ii spuneti sa isi ia platforme
Blaj întreabă:
Manumesceu_5722 întreabă: