Eu optez pentru prima varianta.Cand va vede ca nimic nu gaseste va dispare si nesiguranta si nu va mai fi infocat sa vada daca nu cumva gaseste un mesaj sau un numar compromitator.Te iubeste, altfel puteai sa ai si 3 telefoane pe masa ca era indiferent.Gelozia bat-o vina.Nu e neincredere,pur si simplu cand iubesti apare aceasta gelozie,care toata lumea o asociaza cu neincrederea, dar ma bucur ca tu ai asociat-o si cu dorinta de a nu te pierde, pentru ca de fapt asta e ceea ce-si doreste o inima indragostita.
1. Doar daca aveti o relatie sincera si e genul de partener care mereu e neincrezator si temator. Asta dat fiind ca tu ai mai multa experienta, esti partenerul mai matur.
Unii chiar daca nu simt ceva pentru partener, tot fac asa ceva. Pentru ca nu vor sa pice de fraieri. Si au un orgoliu de proportii. Te poate verifica o astfel de persoana chiar si in noaptea in care se intoarce de la persoana cu care tocmai te-a inselat.
2. Mereu Valabil. De obicei asta inseamna ca e o relatie bazata mai mult pe pasiune decat pe sentimente. Sau el e genul de om tampit care are probleme psihice. Posibil si asta. Poate fi genul de persoana care constienta de faptul ca tu meriti ceva mai bun sa te acuze mereu de chestii doar din cauza temerilor din capul lui.
Eu as adauga si :
3. Nu prea are ce cauta langa tine. O astfel de persoana strica tot farmecul. O relatie inseamna libertate. Daca se ajunge la chestii de genul inseamna ca partenerul prefera sa renunte la spontaneitate si libertate pentru ceva rigid, care ingradeste, ceva tipic. Dispare toata intimitatea specifica unei relatii. Dispare increderea, comunicarea. Nu mai poti fi sincer crezand ca el interpreteaza nu stiu cum. Si asta te face sa te consumi. Si cand vei izbucni vei vedea ca ai devenit un om mai lacom, mai frustrat.
Depinde de ea daca ai inselat-o odata sau tea prins vb cu alte fete asa mai apropiat e posibil sa fie 2.
dar daca nu ati avut nikio problema de genu asta 1
Îţi pot spune din propie experienţă. Îţi controlează telefonul deoarece nu vrea să te piardă.
Inseamna ca tine foarte mult la tine si nu vrea sa te piarda. Vrea sa fie sigur ca nu ai pe altcineva si ca il iubesti la fel de mult ca si el.
Tie iti convine acest lucru? Sa nu fii controlata de proprii tai parinti, si sa te controeze iuitul tau? Eu zic totusi sa ai grija, si eu am patit acelasi lucru, de la controalele la telefon se poate ajunge la a-ti controla prietenii, iesirile, orele la care vii si poate deveni suspicios pe orice simplu pieten. Risti sa iti pierzi prieteni pentru el, ai grija, cand te vei desparti de el vei regreta, incearca sa iti pastrezi si prietenul dar si ceilalti prieteni.
Incearca neaparat sa vorbesti cu el si spune-i ca nu e in regula ce face. Explicai ca intelegi ca te iubeste mult dar daca iti controleaza telefonul inseamna ca nu are incredere in tine.
Inseamna ca tine foarte mult la tine si nu vrea sa te piarda. Vrea sa fie sigur ca nu ai pe altcineva si ca il iubesti la fel de mult ca si el. Tie iti convine acest lucru? Sa nu fii controlata de proprii tai parinti, si sa te controeze iuitul tau? Eu zic totusi sa ai grija, si eu am patit acelasi lucru, de la controalele la telefon se poate ajunge la a-ti controla prietenii, iesirile, orele la care vii si poate deveni suspicios pe orice simplu pieten. Risti sa iti pierzi prieteni pentru el, ai grija, cand te vei desparti de el vei regreta, incearca sa iti pastrezi si prietenul dar si ceilalti prieteni. Incearca neaparat sa vorbesti cu el si spune-i ca nu e in neregula ce face. Explicai ca intelegi ca te iubeste mult dar daca iti controleaza telefonul inseamna ca nu are incredere in tine.
3. e fff. geloasa
4. Toate cele de mai sus.
Eu zic ca ar fi 4(cate putin din fiecare). Funda?
Eu cred ca niciuna. Eu ma uit prin telefonul prietenului meu fara nici un scop.
Iti controleaza telefonul deoarece nu are incredere in tine, daca ar tine la tine si te-ar iubii, pe deasupra sa aiba si incredere in tine nu vad de ce ar verifica telefonul partenerei.
Asta cu controlatul telefonului e o mare prostie care cu timpul o sa tot creasca.este si gelozie dar mai mult este sentimentul ala de a fi posesiv