| KiaraHoney a întrebat:

Poate exista iubire intre o persoana de 20 si una de 34? Plz.Plz.Hepbig grin

Răspuns Câştigător
| Cypronge a răspuns:

Salutare ceara, dragostea adevarata nu tine cont de varsta si pe deasupra o diferenta de varsta de 14 ani nu e una excesiv de mare, daca iti place de persoana respectiva si iti aduce placere prezenta ei in viata ta nu ai nici un motiv sa nu iti continui relatia.

21 răspunsuri:
| Carmen a răspuns:

Bineinteles ca da. Dragostea nu are varsta.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Dar ce ar avea? Nu e un caz singular sau iesit din comun!

| liljhon a răspuns:

Nu cred e prea mare diferenta de varsta ganditi total diferit. poate la inceput o sa fie bine dar dupa aia nu cred ca o sa mai mearga nu vreau sa te dezamagesc dar asta e adevaru o sa-ti dai si u seama cautati pe cineva de varsta ta sau mai apropiata parerea mea

| meLyssa_9110 a răspuns:

Bineinteles. iubirea nu are varstawinking

| Razvan a răspuns:

Poate exista iubire si intre doi roboti creati de japonezithinking
Dar eu as merge pe mana interesului.Fie el material sau emotional.In general sunt ambelewinking

| Happiness_8100 a răspuns:

Nu este nimic rau in asta, varsta este ultimul lucru cand vine vorba de dragoste.Varsta este mai importanta in adolescenta, cand fetele de 14-15 ani nu ar fi cu cineva de 20 de ani(sau ma rog poate sunt eu demodata big grin ). Dar voi deja sunteti adulti, si asta nu este o problema.Important este sa va iubiti si sa va respectati, asta este cel mai important.

Succes:*

| forever4you a răspuns:

Normal dragostea nu are varsta adica nu exista o diferenta anume de varsta cand vine vorba de dragostebig grin

Răspuns utilizator avertizat
| Douapunccteunics a răspuns:

Bineinteles

| ღAnaღ a răspuns:

Da... dragostea nu are varsta:-p

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Numa` daca esti proasta oh go on

| Anca a răspuns:

La 20 de ani e posibil sa-l placi. Dar cand vei avea 25, cred ca o sa te orientezi spre unul mai aproapiat tie ca varsta.

Cel putin mie asa mi se intampla. Evoluand, au inceput sa nu-mi mai placa barbatii mult mai mari decat mine.

Cand aveam 17 ani, ii adoram pe aia de 30.

Acum insa... avand 23... cei de 30+ mi se pare : cu chelie, cu burta, fire albe.
Si. m-am reprofiat. Merg undeva pana la. maxim 7 ani mai mult. Asta daca arata foooarte bine! big grin

Alfel. undeva la 3-4 ani diferenta!

| BubuLina999 a răspuns:

De ce nu. cum a spus si cineva de mai sus dragostea nu are varsta. aici intervine atractia fizica si morala:d

| raine a răspuns:

Anca,
ceara a intrebat de iubire si nu de atractie...sa nu facem confuzie.
Exact cum au spus si altii inaitea mea, iubirea nu are varsta. Si pot adauga ca nici limite nu are. Numai ca putini au acces la asemenea binecuvantare.

| elasexygagica a răspuns:

Altu mai batran nai putu gasi?

| nicusor11 a răspuns:

Da logicdaca acele doua persoane se iubescatunci e da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate da nu prea

| Anca a răspuns:

Raine, eu nu cred in iubire fara atractie! Nu pot iubii un barbat care nu ma atrage. L-as iubii doar ca un fratewinking.

Cred ca nu prea stii despre ce vorbesti!

| raine a răspuns:

Anca, dar poate exista atractie fara iubire. si tocmai ca fata vorbea despre iubire, deci, automat, era atrasa de el. (chiar tu ai spus ca nu exista iubire fara atractie).
in schimb tu vorbeai despre atractiile tale si nu despre iubirile tale. hai sa vedem care stie sa faca diferentahee hee

| Anca a răspuns:

Raine, iubire nu e de un singur fel.
Exista iubire ca intre frati, ca intre copii, ca intre 2 oameni maturi, iubire pasionala, calma etc etc etc.

Daca nu intra in tipare nu inseamna ca nu`i iubire.
Depinde ce iubire cauti la momentul respectiv!

| raine a răspuns:

Anca, greseala mea daca ceara cauta iubire parinteasca la acel tip. doar ca nu am inteles, dar nu-mi dau seama nici de unde ai inteles tu ce fel de iubire cauta(poarta) pentru mr x.
mie mi s-a parut (la varsta pe care vad ca o au) ca e vorba de iubire matura(cum ii spui tu). iar daca e astfel de iubire, aici intra tot tacamul... daruire, respect, pasiune, sacrificiu...etc

Întrebări similare