... un test poate fi facut de la 7 zile dupa nu dupa 18 si nu stiu cate zile... lol![]()
![]()
... apropo... cati ani ai?
nu ai mentionat?
...acelasi raspuns ca mioara si iulia
Acelasi raspuns ca si mioara. PUNETI INTREBARI FOARTE STUPIDE.ma tot intreb cati ani aveti. i-ati domnule un test de sarcina ca nu costa mult 10 lei si se afla la orice farmacie si afla raspunsul
E mica probabilitatea.
Dar am si eu o intrebare: inainte de a face sex, de ce n-ai invatat cand si cum poti ramane insarcinata?
Riscul e mic, 10-15%. Fa un test de sarcina cam la 18-21 de zile de la acel contact sexual si vei afla sigur. Si du-te la ginecolog daca iti mai intarzie, fiindca nu e in regula.
Se nasc si copii in urma unor pene de cauciuc. Poti face reclamatie la protectia consumatorului.
Nu cred, pentru ca perioada cea mai fertila este cam pe la jumatatea lunii, cam 6-9 zile. primele 4-9 zile si ultimele 3-5 zile e liber fara probleme, cu conditia sa-ti mearga bine ceasul si mai ales regulat!
Nu cred, dar un test de sarcina e util. Vad ca nici nu stii sa scrii dar ...nici la altele nu te pricepi...asa ca mai bine...
s-ar putea sa nu fii pentru ca inainte cu o saptamana sa iti vina poate sa isi dea drumu in tine pentru ca nuse intampla nimic nu cred ca esti 80%
Poi poti ramane daca s-a terminat cu ea in tine... dar sarcina se vede dupa o luna,, eu asa stiu, fa-ti un test
Pai dac ti-e frica de ce nu ai mers a doua zi la un cabinet de planning familial si sa fi luat pastila de a 2-a zi? Daca esti, NU cumva sa faci avort! Risti sa nu mai poti avea, mai tarziu, plus ca se stie, primul copil trebuie lasat!