Scuza-ma ca iti zic pe fata dar prefer asa. AI FOST O MARE FRAIERA, O MARE INCONSTIENTA. Cel mai bine si mai normal dupa parerea mea este sa spui mamei sau tatalui(depinde de cine esti mai apropiata). Sunt sigur ca daca le vei explica ca lumea te vor intelege si nu vor reactiona chiar asa urat. Apoi iti faci un test de sarcina. Si daca Doamne fereste esti insarcinata, pastreaza copilul. Un avort in primul rand lasa urme in sufletul tau si apoi nici nu e prea ortodox.Am o colega de clasa(eu am trecut in clasa a 11-a) care a nascut in martie o fetita, deci nu ai fi singura cu copil la 17 ani. Scuza-ma daca te-am suparat prin spusele de mai sus, dar asta este crudul adevar
. Imi pare sincer rau
Te rog tine-ma la curent cu situatia ta, sti u prin mesaje pe acest site...
La toate astea de ce nu te-ai gandit inainte sa o faci neprotejat!
Trebuia sa iei pastila de a 2 a zi, poate inca o mai puteai lua azi...nu stiu!
Vei vedea mai tarziu daca esti insarcinata, deocamdata ia-o ca pe o mare INVATATURA DE MINTE!
De ce nu ai luat pastila de a 2a zi? Ia-o acum urgent si apoi fa un test de sarcina!
Ma uit la intrebarile tale si cred ca astepti ca cineva sa te ia acasa la el/ea 9 luni... ti s-au dat cam toate solutiile, ce vrei sa faci acum?
Trebuia sa te gandesti, inainte la asta. Eu asa stiu ca se face, te informezi (eu cel putin asa am facut).
Fa bine si le spuna parintilor tai, te vor ajuta ei intr-un fel.
Ps: esti sigura ca esti insarcinata?
Daca spuneai putin mai devr puteai sa iei pilula de a doua zi.nici acum nu ar fi tarziu, dar daca au trecut mai mult de 72 de ore, e tarziu!
Http://www.provitacraiova.ro/copii%20avortati/index.html da poza 1 poza 2 daca vrei sa fi o criminala e treaba ta
Daca nu ai stiut sa te protejezi si nu vrei sa faci avort tine de el. Scuza-ma dar tu crezi ca la 17 ani esti capabila sa cresti un copil. Gandeste-te si la parintii tai prin ce or sa treaca. Du-te la doctor cat mai repede sa vezi ce-i de facut!
In afara de avort nu aia alta solutie.sau pastrezi copilul sau alegi solutia avortului, desi la varsta pe care o ai s-ar putea sa ramai cu traume psihice serioase si sa ai regrete pe tot restul vietii. daca parintii sunt intelegatori te vor ierta si te vor ajuta sa cresti copilul. daca nu, trebuie sa vb cu tatal copilului, sa ii explici situatia, sa iti gasesti de lucru ca sa ai niste bani pusi deoparte pentru bebe cand se va naste, in plus tatal copilului e obligat prin lege, daca are servici sa iti plateasca pensie alimentara.trebuia sa te gandesti la riscuri inainte de a face sex neprotejat.sorry dar asta e realitatea.
Nu e bine sa te omoare parintii dar nici sa avortezi, discuta cu ei si poate o sa inteleaga sunt parintii pana la urma, nu incerca sa te casatoresti cu idiotul care s-ar putea sa te lasat insarcinata