Pai eu iti recomand sa iei pilula de a doua zi pentru orice eventualitate si pentru linistea ta pana la urma. NU ar trebui sa iti faci un obicei din a lua aceasta pastila deci data viitoare fii mai atenta si gandeste-te ca tu trebuie sa ai responsabilitatea mai mare pentru ca este corpul tau pana la urma. Toate cele bune, mult succes.(va fi bine sunt sigura de asta) si sper ca te-am ajutat.:*
Normal in aproprierea menstruatiei posibilitatea sarcinii este redusa, cu atat mai mult ca nu a ejaculat in tine. Nu prea ai de ce sa-ti faci griji. Daca o sa iti vina menstruatia(chiar si intarziata) e ok. Bafta!
Am sanse sa raman? pentru ca nu prea as vrea sa iau pilula.te rog da`mi un raspuns
Sincera sa fiu eu nu cred ca ai sanse prea mari sa ramai.Sa fim serioase acum un copil nu se face atat de usor
. Deci nu te mai gandi la prostii si o sa vezi ca o sa fie bine.Si eu am trecut prin ceva asemanator si mi-a intarziat cam 10 zile si totusi nu a fost nimic. Asa ca gandeste-te ca totul este in subconstientul tau si linisteste-te pentru ca va fi bine. Si legat de pastile mai bine nu lua sa nu iti faca rau si cu atat mai putin sa iei 2. Mult succes si tine-ma la curent cu ce ai facut. :*
Pai eu iti recomand sa iei pilula de a doua zi pentru orice eventualitate si pentru linistea ta pana la urma. NU ar trebui sa iti faci un obicei din a lua aceasta pastila deci data viitoare fii mai atenta si gandeste-te ca tu trebuie sa ai responsabilitatea mai mare pentru ca este corpul tau pana la urma. Toate cele bune, mult succes.(va fi bine sunt sigura de asta) si sper ca te-am ajutat.:*
Am trecut prin asta, si nu s-a intamplat nimic... Dar sa fii mai sigura poti lua 2 pastile, nu e sfarsitul lumii sa le iei. Postinor 2...