Bineinteles ca si in cazul femeilor exista unele care pot fi apreciate ca fiind ''slabe la pat''. Sunt femeile, reci, frigide, care nu interactioneaza cu partenerul de sex si pe intreaga perioada a actului sexual efectic stau intinse, nemiscate de parca ar fi o mumie egipteana :)) sau ca niste broaste reci si lesinate, incat ii piere cheful de sex si celui mai excitat si infocat barbat.
O astfel de parere a fost prezentata si vehiculata in tabloidele de profil, in legatura cu super tenismena Maria Sharapova care a fost parata de fostul iubit Adam Levine, solistul trupei Maroon5
,, Umbla vorba prin tabloide, ca in urma cu ceva timp, Adam Levine ar fi declarat despre tenismena Maria Sharapova ca e ca o `broasca moarta` in pat.
`Nu facea deloc zgomot in timpul sexului. Nu va pot spune cat de dezamagit am fost. Ca multi alti tipi, am crezut ca e genul de femeie galagioasa. De fapt, ea statea lungita ca o broasca moarta. Chiar s-a enervat cand am inceput sa gem, spunandu-mi ca i-am stricat concentrarea. Am suferit un soc mai mare decat atunci cand am aflat ca nu exista iepurasul de Paste'`.
Ulterior, cantaretul a negat ca declaratia i-ar fi apartinut.
http://www.bestmusic.ro/stiri/adam-levine-sex-maria-sharapova-103026.html
Pot fi si ele slabe in sensul ca nu se misca, ca stau lesinate precum un lemn, dar din fericire sunt rare cazurile astea,, de fel sunt mai dinamice.
Exista femei atât de largi încât greu mai poți sa simți plăcere cu ele, dacă ai dimensiuni normale. Poți să le consideri "slabe în pat", deși mai des se folosește termenul de "găleți"
Desigur. Alea care care stau ca scandura, nu fac nimic si asteapta orgasmele sa le pice din tavan. Sexul de genul e absolut scarbos.
Normal ca pot fi.
Eu am stat cu una care bai frate. Stătea lemn și nu se mișcă când eram în momente intime.
Una slaba, nu cere, nu ofera, nu se exteriorizeaza, tace, nu se misca, nu geme, sta ca lemnul, din pacate. e speriata sau gheata, frigider, si accepta sexul doar sa simt si ea masculul pe ea si in ea, sa fie si ea "in randul lumii", cat de cat, sa nu rada celelalte de ea.
Sau unele patologice, vor sa te goleasca doar, sa nu mai mergi si la alta, sa te vada golit si obosit. pacat.