Bună.
Numai un om lipsit de bun simț și respect față de ceilalți poate face așa ceva!
Pa, pa.
Da se poate, dar este ceva lipsit de bun simt...
Acum depinde de fiecare om si mentalitatea acestuia...
Da merge, si ink cum, am incercat eu, e adrenalinta ca te tot uiti sa nu te vada careva, dar merge bine rau...te sfatuiesc sa incerci
Nu e foarte urat mai ales daca sunt si minori prin preajma, dar poti citi oricand o carte buna langa o piscina
De putut sigur poti
... dar totus ar fi nesimtire si ar fi si rusine sa faci asa ceva
Poti sa faci bineinteles dar risti sa platesti o amenda zdravana si eventual sa ti se faca dosar penal, si nu este exclus sa faci si puscarie.Au fost persoane care au fost inchise pentru ca au facut sex in public.
Poti daca nu ai inhibitii si sa vezi ce senzational este... eu si mort tot as mai face-o
Mda e scarbos pentru ceilalti din jur! gandeste-te ca la un momentdat iti dai drumul unde? in apa!
E ca si cum ai zice ca te c@ci in apa si celorlati sa nu le pese! Total fals!
Ia vezi poti? Ca impotent nu cred ca esti. Asta fizic, dar moral asa, poti? Ca acolo e de fapt buba. Daca oamenii de la o piscina ar veni si s-ar rahati in piscina, cum ar fi. Toti ar putea sa faca asta daca i-ar trece din pct de vedere fizic, dar moral nu, ca au putin de bun simt. Ce ne-ar mai deosebi de animalele din jungla oare? Ca numai ele fac toate cele laolalta cu totii acolo. Si mai te intreb asa, intimitatea ta cu partenera ta, unde mai e? Ce mai aveti voi numai al vostru acolo intre voi? Fiti tineri, fiti nebuni, nimeni nu zice nu, dar mai cu bun simt ca e mai bine
La mare da fiindca apa e murdara si nu se vede, in schimb la piscina sau bazin e cam riscant ca se vede
sex in jungla! nu altceva! sau in natura! ceva de genul
plata in natura! sau daca e vorba de piscina! faci ca sirenele
te scufunzi
si aia este
ca pestii
stii ca era o faza la mondenii in genul asta
tu nu stii ca pestii in apa! fac sex