In primul rand da, faptul că nu lucrezi e motiv de despărțire. Apoi după ce te-a lovit și acum doar presupun, poate nici nu e prima data, tu ești așa fraiera să mai stai cu el?
Și eu sunt rău și nu înțeleg când le zic la femei că își merită soarta mda...
Apoi faptul că vb urat de mama lui, serios. Nu înțelegi de ce te-a lovit?
Evident că trebuie să mergi la poliție
Nu a facut bine cum a procedat. Dar nici tu prin vorbele spuse.
Mai rau este ca nu realizezi de ce a fost atat de violent.
Nu trebuia sa i spui ca mama lui este o curvă, ai gresit, iti dai seama ca el isi iubeste mama dar a gresit ca te a lovit, ar fi cazul asa te desparti de el si sa te intorci acasa la mama ta, doar vezi ca mama lui nu te vrea lînga baiatul ei, ce varsta ai?
"i-am zis că maică-sa e o curv*...m-a lovit...nu înțeleg de ce a fost atât de violent cu mine? "
ciudat că nu ințelegi, unele vorbe dor ca pumnii in cap
-------------------
"prietenul a fost furios şi m-a lovit cu pumnul în cap...Ar trebui să merg la politie"
ăăăă, păi dacă ai martori, urme, motive, du-te urgent!
Dacă nu știi să-ți măsori cuvintele...
Oricum, violența nu e justificată. Dacă ai un certificat medico-legal poți face plângere la poliție.
Asta e un semn. Ati procedat rau amandoi. Avand in vedere ca omul te-a batut, e clar ca nu ai un viitor bun cu el.
Oricat de mult te-ar supara cineva, in special o fata, raspunsul, nu este bataia. Asta arata doar ca esti animal manat de instincte primare. nici decum o persoana. Eu daca eram in locul lui, maxim, deci atentie, MAXIM, te faceam si eu c**va inapoi, si ma desparteam de tine. Depinde de cat de nervos eram. Dar niciodata nu te-as fi lovit. Ca nu rezolvam nimic.
Tu pe de alta parte, ai procedat rau tare. Cum sa-i spui mamei lui ca e c**va? Ce te asteptai? Sa zica si el ca da? Normal ca s-a enervat pe tine.
Insa referitor la motivul de despartire, sa stii ca este un motiv destul de bine intemeiat. La primele intalniri, da, baiatul cand curteaza o fata, trebuie sa cheltuie ceva cascaval cu ea, pentru iesiri in oras si alte activitati care necesita bani. insa dupa cateva saptamani, maxim luni, se presupune ca esti intr-o relatie cu el nu? Deci sunteti 50/50. Cum te astepti sa va mearga bine, daca tu esti leftera?
In concluzie, da, el este un badaran nesimtit si o fiara salbatica pentru gestul asta, dar nici tu nu esti mai presus. Stiu ca te vei supara pe mine, dar asta e adevarul.
Asa proasta esti? O faci pe ma-sa curva si te miri de unde a aterizat un pumn in capul ala al tau de sfecla?
Sigur ca a gresit si el, nu se da cu pumnu, doua palme zdravene erau de ajuns sa intelegi ca e gresit sa insulti femeia care i-a dat viata.
Nu trebuie să mergi la poliție, ci să vă despărțiți!
În momentul în care apare violența într-o relație, acea relație trebuie să se termine!
Mulți băieți se cred bărbați dacă lovesc o femeie, dar dacă apare un bărbat mai bine făcut decât ei, fac pe ei de frică! Mie silă de astfel de specimene bipede cu o sculă între picioare și fără pic de creier!
Iar, față dacă a făcut "curvă" pe mama lui sigur știe ceva despre trecutul acelei individe, plus comportamentul execrabil ale "mamei"!
Daca esti o puturoasa care nu merge nici la facultate si mai ai si gura mare normal ca i spune sa se desparta de tine pentru ca maicasa ii vrea binele, si faptul ca tu i ai spus in fata ca masa ar fi curva l ai ranit si d aia a dat in tine chiar daca nu a reactionat cum trebuie, daca vrei du te la politie dar eu nu vad rostul din moment ce i ai dat un motiv bine intemeiat sa iti traga una
I-ai dovedit cum are ma-sa dreptate... oricum femela de baiat ai si tu esti o fetita de 5 ani care recurge la violenta verbala apoi se plange ca de ce ii se intampla ce se intampla cand deschizi anumite usi in viata...
PedoBarbie întreabă: