Pai...sa fii iubit fara sa iubesti
decat sa sufar eu...:d
stii vorba de tine imi plange sufletul dar de mine mi se rupe inima ![]()
Domnule ne ingramadesti in a gindi sincer chiar daca altii isi "inchipuie"ca se folosesc.Sa iubesti e o traire sincera din partea cuiva iar faptul ca cineva se foloseste cu acceptul amuzamentului multora fara a tine seama ca este totusi o traire sincera"chiar de domeniul ridicolului"dar tot sincera este inseamna ca aveti sentimentele epuizate sai nu mai sinteti in stare sa intelegeti.
Sa fiu iubita fara sa iubesc. Ar fi o durere prea mare sa iubesc si sa nu-mi fie impartasite sentimentele.
Mie nu imi place nici o varianta...sa iti explic dc![]()
in mom in care iubesc eu fara sa fiu iubita ma doare f mult si sufar.
iar in mom in care sunt iubita si nu iubesc ma simt prost fata d persoana p care o fac sa sufere fara sa vreau.
prin urmare mie nu imi convine nici o varianta, insa diferenta e ca daca esti iubit fara sa iubesti nu suferi tu personal atat d mult, asa ca tot a doua varianta e mai ok
Prefer sa iubesc fara a fi iubit. Doar asa pot fi viu cu adevarat si sa traiesc emotii unice.
iubita sunt de absolut toata lumea si pana acum n'am gasit nici o satisfactie in asta.
prefer sa iubesc fara sa fiu iubita.sunt mai masochista asa.
Sa fii iubit fara sa iubesti, deoarece sa iubesti fara a fi iubit e un sentiment groaznic...
Sa fiu iubita fara sa iubesc, pentru ca sansa de a suferi e foarte mica. poate cu timpul voi ajunge sa il iubesc
Sa iubesc fara sa fiu iubita.mai bine simt eu iubirea decat sa simt tristetea celui pe care nu. l pot iubi.
Din punctul meu de vedere este greu in ambele situatii.pentru ca nu sunt genul care spune "lasa-l pe fraier sa sufere"... dar cum este si normal, mai bine ma gandesc la mine si aleg a doua varianta... dar daca te referi ca asta sa se intample intr-o relatie.mmm.tot a doua as alege-o pentru ca oricum nu va tine.nu pot sta cu cineva pe care nu il iubesc
Sa iubesti fara a fi iubit este cel mai dureros lucru.Sa vezi cum tu ii impartasesti tipului iubirea ta...si el sa stea si sa se uite la tine ca prostu...si pe partea cealalta sa mai fie cu inca 1 sau mai multe depinde tip![]()
Eu mai egoista de fel si sincer prefer sa fiu iubita si sa nu iubesc decat sa iubesc si sa nu fiu iubita
Sunt oameni (f putini, e adevarat) pe care ii iubesc si ii voi iubi indiferent de ce s-ar intampla. Chiar daca ei nu iau niste alegeri prea grozave, daca gresesc, nu cred ca o sa ii iubesc candva mai putin.
Desi e rau de tot, prefer sa iubesc fara sa fiu iubita, in situatia contrara ma simt ca o nesimtita si o profitoare, frangandu-i inima bietului om care incearca (si inevitabil isi va da seama).
Oricum, nici una dintre cele doua situatii nu duc la fericirea adevarata.
papatukjatlekjulk întreabă: