| UnVirginTristȘiDisperat a întrebat:

Să vă spun ce am pățit și voi să îmi spuneți dacă fata a procedat normrmal: eu, fiind ortodox la un moment dat, dar devenind necredincios la momentul în care acțiunea s-a petrecut, am vorbit cu o cunoștiință și, aflând că tocmai mă despărțisem de iubită, s-a oferit să îmi recomande o fată ortodoxă practicantă pentru o relație. Am vorbit câteva minute cu fata, după s-a scuzat că are treabă și a doua zi mi-a scris că nu putem să fim într-o relație pentru că este mai mare cu mulți ani decât mine și relațiile de acest tip nu funcționează. Eu, în momentul acela oricum nu prea îmi mai doream o relație clasică și am întrebat-o dacă vrea, după ce ne împrietenim, să îmi devină prietenă cu beneficii, neexplicându-i ce înseamnă „prietenă cu beneficii", gândindu-mă că dacă a ajuns la vârsta aceea și nu cunoaște termenul din auzite, a ajuns la acea vârstă degeaba. Și mi-a scris că nu știe ce din convorbirea din ziua anterioară m-a făcut să o desconsider așa, că nu știe dacă mi-am dat seama, dar am jignit-o foarte rău și să nu o mai contactez niciodată. I-am scris că îmi cer mii de scuze pentru ce am spus, dar nu mi-a mai răspuns. După ce i-am scris, imediat, sau poate înainte să îi scriu, nu îmi mai amintesc, m-a apucat o furie nebună, de parcă un demon m-ar fi posedat, m-am gândit că iar m-am făcut de râs și că decât să mai suport așa ceva, mai dulce este moartea. Și am avut o tentativă de sinucidere pe care nu o regret absolut deloc. Asta după 6 luni de abstinență de la astfel de tentative, un record remarcabil pentru mine. Și din cauza fetei s-a prăbușit totul. Întrebarea este: a procedat corect acea fată sau a fost prea dură cu mine? Haideți, că oricum sunt sub protecția anonimatului și nu mă afectează negativ răspunsurile voastre. Vreau să știu dacă am devenit obsedat sexual sau ce s-a întâmplat. Eu am mizat pe faptul că acea fată se va gândii că poate nu mai sunt ortodox practicant și va înțelege. Și nu prea înțeleg cu ce am jignit-o, că dacă o făceam proastă sau c***ă era altceva, astea sunt jigniri, nu atunci când un băiat vrea și el o relație cu beneficii, că poate nu mai are încredere în relațiile clasice. Și cică fata respectivă este foarte profundă în gândire. Acum vă rog să îmi spuneți voi ce părere aveți și mulțumesc că ați avut răbdare să citiți până aici (după cum spunea un profesor de la facultate: este mare lucru să mai poți să fii atent mai mult timp la ceva în zilele noastre supertehnologizate).

3 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Daca iti spunea-
Tocmai m(am despărțit de prietenul meu, momentan nu am cine sa imi ofere afectiune si protectie, ideea de sex cu tine nu imi trezeste deloc interes, vrei te rog sa te oferi tu pana gasesc pe cineva care chiar sa imi placa si eventual sa ma casatoresc?
Asa cum barbatii au fost creati sa simta mai mult nevoia de sex, femeile au fost create sa simta nevoia de afectiune. Planul Creatorului e ca sexul să aibă loc numai in cadrul casatoriei si fiecare sa ofere ce-si dorește celalat. Practic i-ai spus - da-mi un milion de euro si iti promit ca in schimb tu nu vei primi nimic.
In sexul cu beneficii toate beneficiile sunt numai in favoarea barbatului.

| mihai69 a răspuns:

Fata chiar a fost blândă cu tine.

| StoicAnalysis a răspuns:

Pai nu a fost o abordare prea buna din partea ta. Ai vorbit cu fata, ea ti-a spus ulterior ca nu vrea din motivele ei personale si punct. Conversatia trebuia sa se termine acolo. Fiecare isi vedea de treaba lui si aia era.

Nu stiu daca intelegi conceptul, dar prieteniile cu "beneficii" sunt considerate acte de preacurvie de catre ortodoxii practicanti. Tu practic ai insultat fata respectiva propunandu-i sa te babardesti cu ea fara nimic emotional la mjloc. Adica in mintea ei, tu ai luat-o drept c***a.

Ai probleme cognitive destul de sesizabile si de asta banuiesc ca suferi mai mereu in viata de zi cu zi. Adica practic nu intelegi si nu empatizezi cu persoanele din jur.