| sysy13498 a întrebat:

Sal imi place de o fata... ea e a 7 eu tot a 7... sa va zic cum a inceput : eu fac meditati la mate si ea face tot cu aceiasi profa la aceiasi ora asa ne-am cunoscut si de prin a 6 o plac. E in aceiasi scoala cu mine. Vb des cu ea dar din pacate nu stiu cum sa ma comport cu ea, se comporta ciudat cu mine si se uita mereu la mine

in vara am invititato intr-un parc a venit si acolo vroiam sa ii spun ce simt pentru ea dar n-am mai putut nujtu dc. PLS HELP si spuneti-mi ce trebuie sa fac

P. S sorry pentru greserile de ortografie

Răspuns Câştigător
| danyyy_1462 a răspuns:

Pf esti baiat ce naiba ia-ti inima in dinti si zi ce simnti spune ca ai pentru ea niste sentimente mai mult decat pentru o prietena.app iesiti asa mai seara stati pe o banca sa fiti singuri si nu-ti fie rusine nu-ti da nimeni in cap oricare ar fi reacta iei sau raspunsu.vb serios si eu am av asa probleme pan ce am gasit cheia ai grij asc nu vei regreta... sper cami dai funditatongue. oricum bafta

3 răspunsuri:
| kpr a răspuns:

Invata sa scrii apoi ia-ti inima in dinti si spune-i ce simti

| agbdlkid a răspuns:

Trebuie sa iti iai inima in dinti si sa ii spui ceea ce timti, dupa cum ai descris tu mai sus si ea te place, asa ca succes!

| alexutza003 a răspuns:

Probabil ai fost mai rusinos dar din cate povesteti tu se pare ca si ea te place pentru inceput cred ca ar trebui sa ii bati mai mult apropouri ca iti place de ea si ar trebui sa o mai inviti pe afara doar voi doi si sa iti faci curaj sa ii spui ca iti place de ea