| KitTY_2644 a întrebat:

SaL... prietenul meu a zis ca o sa intre la 21.00 pe net. dar nu a intrat. parca nu vreau sa-l sun pot sa ii zic ca m-am suparat. ce pot sa fac? cum sa vb cu el? dar sa para ca sunt suparata

Răspuns Câştigător
| Gazulina a răspuns:

Poi nu il cauti si o sa te caute si.si tu o sa ii spui ca te-ai suparat pentru ca nu a intrat. happy Succes love struck

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Poate a avut si el o problema de nu a putut intra.

| pink10 a răspuns:

Hoooo! Stai linistita straight face
Asta e problema ta? De sa te superi? Stai asa ca il omori saracu laughing

| alexutza003 a răspuns:

Daca nu esti suparata pe el dc vrei sa pari?
in primul rand intreaba-l daca s-a intamplat ceva poate a avut o problema

| ruPfashu a răspuns:

In primul rand trebuia sa pui pana si sa il suni tu. Daca Doamne Fereste pateste ceva rau, tu ce faci? Faci pe suparata si pe bosumflata si el sta si moare cine stie unde? WAKE UP! Suna-l si vorbeste cu el. Sunt sigur ca o sa iti dea o explicatie.

| NoChanceForUs a răspuns:

Hello kitty.
Goodbye and die, kitty.

| Candice a răspuns:

Poate are o problema. De ce devii paranoica daca nu intra?

| leoaica_1036 a răspuns:

Prin telepatie

| Dakota a răspuns:

Pai daca nu aintrat. poti sa i trimiti un mesaj cu cateva puncte... (la telefon) si il va pune pe ganduri.

| redrouje a răspuns:

Nu iti face problema si mie imi zice ca ma suna la 7 seara cand ies de la scl si vb abia a 2a zi... nu e mare lucru stai klma dk sti cum sa-l faci sa fie =p~ dupa tine ( fara sex si pierderea virginitatii ) laughing nu trebuie sa iti faci grijibig grin

| VanessaKISS a răspuns:

Poate nu stia cat este ora 21:00hee heehee heehee heelaughinglaughingsi de aia n.a intratlaughinglaughing

| HaDeS_9190 a răspuns:

Pai sti. exista telefon.iar daca nu a intrat la 21 pe net inseamna ca nu e robot ( ceea ce e bine happy ) dai un mjg un beep si intreaba-l daca esti curioasa ce a facut 1ora si 34 de minute si 33 de secunde pana a intra pe net.