| evelin_1888 a întrebat:

dau fundita pentru cel mai bun raspuns! povestea suna cam asa:cei mai buni prieteni ai mei "bro"si "sis" au fost un timp impreuna dar s-au despartit.de atunci "bro" are o noua prietena...prietena mea inca il iubeste si sufera foarte mult:este trista, nu mai da sfaturi asa bune(ea mereu a fost un bun sfatuitor pentru oricine), gandeste negativist etc. ei 2 inca mai vorbesc la telefon ore in sir, iar ei ii este greu sa il uite."bro" spune ca tine foarte mult la prietena lui si nu vrea sa se desparta de ea.
ce sa fac sa ii impac? sau macar sa se considere ambii doar prieteni (si nimic mai mult)? aman2 imi sunt ca niste frati si imi este frica ca daca o sa ma amestec in asta mai mult decat e cazul o sa il pierd pe unul din ei.
situatia asta tine de cateva luni si merge din ce in ce mai raucryingajutati-ma va rog.
multumesc:*

Răspuns Câştigător
| Rebecca a răspuns:

Chestia tine de ea. Poveste de dragoste s-a terminat. Trebuie sa accepte ideea. Le va fi greu o peioada sa se considere prieteni. Deci pana ea trece de perioada asta nasoala, ei 2 nu trebuie sa se mai vada sau sa vorbeasca. Dupa aproximativ o luna, va fi ok daca vor deveni inaoi prieteni buni.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Macar sa mentina o relatie amicala si eu eram indragostit de una si am reluat vorba cu ea dar am decis sa raman ca un amic pentru ea mai ales stiind ca a facut multe gafe in tara nici sa mai aud ca vrea sa fie cu mine

| RoBmAn a răspuns:

Eu sbun sa nu te pui intre relatia bro pentru ca daca vei incerca sa ii desparti pe el si prietena lui zic ca o sa il pierz ca prieten

| Dan a răspuns:

Ma faci sa plang dupa ce ai spus! Vezi si tu cum este cu dragostea asta, frumoasa, dar dura cu unii!happy

| ßέßέ a răspuns:

Mai bine nu te baga, ca dupa aia tot tu o sa iesi tap ispasitor cumvawinking. Daca el are o alta prietena, inseamna ca nu mai este interesat sa mai fie cu prietena ta. Mai bine raman amici si gata happy