| KitTY_2644 a întrebat:

Sall.am 14 ani. prietenul 16. el fregventeaza cerc de dansuri populare. mi-a proput ca eu sa ma inregistrez si sa fiu pereshe cu el. dar eu am refuzat.acum el sanseaza cu cea mai buna prietena a mea. sunt un pic geloasa caci el foarte mult glumeste cu ea. am iesit cu el in oras. dar de ieri nu prea are timp sa-mi raspunda la mesaje pe skype, odn. cum pot sa-i atrag atentia? dau fundita. 100% mersi mult!

Răspuns Câştigător
| FataCuOchiiCaprui a răspuns:

Pai eu cred ca s-a cam suparat ca nu ai acceptat sa mergi al cursurile alea. Vorbeste cu el si explica-i ca nu erai foarte hotarata, dar acum ai vrea sa mergi. Si nu mai vorbi cu el pe skype si ce-ai mai zis tu acolo. Cu prietenul sa vorbesti pe mess sau si mai bine la telefon si prin mesaje. Nu-i poti atrage atentia pe net, ca sa rezolvi problema trebuie sa discuti cu el in fata.

4 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Trebuia sa te gandesti de la inceput ca o sa aiba alta pereche de dans. Daca ea iti e prietena nu ai de ce sa-ti faci griji, ci din contra sa te bucuri ca nu a picat in pereche cu alta. Si pioate ca vorbeste cu prietena ta doar ca sa socializeze, doar nu o sa stea drepti. Cauta-l, vorbeste cu el!

| moniii a răspuns:

thinking ar trebui sa vb cu el big grin sa-l iei o data sa fiti singuri sa vb cu uh sa-i zici ca daca face asa nu o sa mearga relatia big grin sau ceva de genulbatting eyelashes:*
baftahappy

| xpiccea a răspuns:

Pai ar fi ceva sa face ce`si doreste.adk sa t inscrii la dansuri popularahappy bine.asa daca iti place...:d
mie una nu`mi plk laughing >:p

| eu21 a răspuns:

Pai bagate si tu la dansuri populare si danseaza k el