| Alex008 a întrebat:

Sall guys.Am o mica problema ca sa zic asa.Eu sunt in clasa a 7-a si toata lumea stie ca trebuie sa dai panglici la a 8-a.Am vorbit cu o fata si a zis ca e de acord cu asta...adica sa-i dau eu. Timp de un an asa a ramas pana a venit anul asta unu la noi in clasa destept care mi-a luat-o.L-am batut de 2 ori LOL si tot nu a renuntat si pana la urma am decis ca nici eu nici el nu-i mai dam.Am in cartier o fata si am decis ca-i dau ei pentru ca nu am cui sa dau nu ca as vrea 100%.Azi intr-o pauza a venit o fata din cls a 8-a la mine si m-a intrebat cui dau panglica ca ar vrea sa-i dau eu.Acum eu ce sa fac? Eu am hotarat sa-i dau la fata din cartier pentru ca nu am avut ciu sa dau dar acum la fata asta chiar vr sa-i dau ca noh...e frumoasa si chestii din astea.Ce sa fac? Eu chiar vreau sa ii dau la fata asta.Cum sa fac sa ii spun la cealalta dar sa nu se supere pe mine? Please help! Ms multhappy

5 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

O tai în două și o dai și la una și la alta! Gestu va fi unic!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acest obicei nu este peste tot. Ce semnifica darea panglicilor?
Fata din cartier stie ca vrei sa-i dai panglica? Si fata asta frumoasa (colega) cum de s-a gindit tocmai acum sa-ti ceara? Nu cumva a ramas si ea pe dinafara si o face din ambitie?

| Alex008 explică (pentru anonim_4396):

Intr-un fel ii felicitam pentru rezultate si chestii din astea...asta este semnificarea panglicilor si da fata din cartier stie ca vreau sa-i dau.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Alex008):

Eu zic sa ramii la varianta cu fata din cartier. Colegei ii spui, regret, dar promisiunea este facuta. Daca este de buna credinta, veti fi prieteni pe viitor. Daca nu, inseamna ca doar din ambitie ti-a cerut panglica si nu mai vrea altceva.

| BSwwatch a răspuns:

Dale-o la amindoua!