| al3x15 a întrebat:

am si eu o nelamurire in legatura cu o fata straight facene intanlim in ficare zi, ne sarutam, ne alintam, etc. dar nu pot sa o conving sa stea cu mine angry... dati-mi niste sfaturi plzz!

Răspuns Câştigător
| byaaaa a răspuns:

Spune-i ca nu are nici un farmec sa faceti toate acele lucruri daca nu sunteti impreuna...Fai o surpriza nu stiu care sa-i atraga atentia (o bijuterie sau ceva) si mai incerca o data, si daca nici atunci nu o sa accepte atunci, al3x15 nu te merita!

6 răspunsuri:
| elasexygagica a răspuns:

Obligo

| PamfleticaTotHellenne a răspuns:

Pai,din moment ce v.ati sarutat (pe buze, nu?)nu e normal ca sunteti impreuna?
Adica asa e normalbatting eyelashes

| XK a răspuns:

Pai las-o dracu asa, te lingi cu asta dar te poti combina si cu altawinking smecheriewinking

| StuzZ a răspuns:

Pai exista 2 posibilitati prima este ca sta cu altcineva iar a doua e ca nu ii place asa mult de tine

| Noninono a răspuns:

Deci.daca fata nu vrea sa fie cu tine cel mai bun lucru ar fi sa ii dai mai mult timp... si daca chiar nu merge deloc cautati alta prietena care sa iti impartaseasca sentimentele sper ca ti-am fost de folos mult succes

| andreiutza_2411 a răspuns:

Poi daca v-ati si sarutat cum nu sunteti impreuna? Cand un baiat si o fata se surata pentru prima oara si mai ales ca se plac decid atunci sa fie impreuna. Nu stiu exact dar te sfatuiesc sa nu te lasi si sa o faci sa fiti impreunawinking