| poilkjmnb a întrebat:

cum sa ii spui unei fete ca sa faci sex cu ea? undei fete asemanatoare de varsta sau una putin mai mare dar prieteni buni? big grin

9 răspunsuri:
| Sociopat a răspuns:

"Am auzit ca maimutei tale ii e foame...Ei bine...Se prea intampla sa am o banana pentru ea"(si scoti ****)!

| kRedhead a răspuns:

Intreab-o daca te lasa sa-i ciufulesti ratonul.

| Pricked a răspuns:

Nu-i spui, treci direct la fapte.

| PreaDulcePreaFin a răspuns:

Legenda spune, ca sa fwti, trebuie sa ai pritena, mai intai. lucru care tie iti lipseste laughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Procedeaza exact cum ai procedat si luna trecuta cand ai spus ca o sa faci sex cu una virgina

http://www.tpu.ro/......rocedez-d/

dar stai, fiecare fata este diferita, pacat ca nu stiai asta...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este o intrebare postata mai devreme de claudiaata din care o sa vezi cum fac altii. Poate ti se pare un pic cam direct, insa nu ai sanse sa faci ceva decat cu fetele cu care merge asa ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Https://www.youtube.com/watch?v=H0scLg_pcBM
asa =))

Si mai era o vorba, mai intai trebuie sa ma iubesti dupa poti sa ma fufu. :))

| Zedge a răspuns:

Ii spui exact asa: Vrei sa iti arat macaroana mea?

| methodmen a răspuns:

Cea mai mare prostie e sa ii spui.
Doar incepatorii spun, ceilalti creaza decorul si pregatesc terenul pentru a actiona ( asta poate dura si ceva timp in care sa castigi un pic de incredere ).
Dar pentru inceput ai nevoie de cateva elemente cheie :
1 Prietena sau iubita
2. Timp, cel putin 2 zile si poate fi chiar o luna(sau 2 intalniri in care sa nu fi stat ca " boul" ci sa fi incercat niste treburi)
3. Locul (adica patul in care sa aduci fata)
4.Motivul pentru care o aduci(Cele mai multe stiu ce incerci sa faci dar nu vor sa le zici direct ci asteapta sa inventezi ceva)
5. Ceva experienta (adica sa stii cam ce trebuie sa faci pana ajungi la dezbracat) Sfat :Nu renunta la primul refuz ( fetele au tendinta justificata de a se juca cu mintea si de a testa sa vada din ce material (dur sau moale ) esti facut.
6. Durata actului sexual poate varia de la 20 min la 6 ore
Daca i-ti pui intrebarea de ce e asa mare diferenta; este pentru ca convingerea fetei de a face ce ti-ai pus tu in plan inca de la inceput poate dura si 2-4 ore functie de cat de "subtil " esti.
7.Inca un bonus care cred eu e cel mai important din momentul in care ai reusit sa aduci fata acasa.
Daca reusesti(prin metode si aplicatii care variaza de la o femeie la alta) sa o faci sa vina ea la tine, sa te doreasca atunci timpul de care vb mai sus este relativ f mic.

8.Nu te lasa dus de nas de toate tertipurile lor(sunt experte in a-ti testa rabdarea) multe sunt inventate.
SUCCES astept funda de la tine si daca ai intrebari suplimentare pune-le i-ti voi raspunde imediat.(asta in masura in care si cunosc ceea ce ma intrebi fiindca si eu la randu-mi mai am de invatat)