Dacă așa te porți cu partenerele tale - BLEAH! auzi! - păi poți fi liniștit, o să ajungi să trăiești cu una grasă pe care n-o mai lua nimeni și să faci sex doar pe centură, că altele nu te vor mai băga în seamă!
Învață copile să respecți partenera și să îi oferi chiar mai mult decât primești, pentru că merită!
Și dacă nu crezi că merită, păi las-o frate în mizeria ei, nu te mai încurca și n-o mai încurca și pe ea!
Pune dragostea inainte de toate! Apoi normal ca nu prea ti-a placut ca o facea pentru prima data si nu prea avea experienta dar cu timpul va invata...
Aha dar si ea a vrut sa-i fac dar bleachhh! nu i-am facut
Imi pare rau sa-ti spun dar mare IDIOT ai mai fost! Cum crezi ca s-a simtit ea? Mai bine ai ramane singur decat sa-ti bati joc de cineva...
Am zis dupa ce mai invat...
Cat se poate de gresita atitudinea ta si modul de a reactiona. Daca fata nu ti-a dat imediat "papucii" ar trebui sa te consideri fericit. Ce sa inveti? sa dai cu limba printre buzisoarele "pasaricii" si cu degetele sa-i faci "degetica"? Halal iubit
ne-ai dat gata, cred ca pe toti.
I-am zis ea astazi eu maine
DA BRAVO! te felicit dupa ce ai facut petting cu una nu ti-a placut si ai facut cu alta. Foarte rusinos sa schimbi fetele ca pe sosete! IN FINE sa-ti raspund.
1. Niciodata o partida de sex nu va fi ca in filmele xxx pentru ca aceia sunt profesionisti si sunt platiti ca sa mimeze ca se simt bine
2. Poate ca fata de care ti-a placut cand a facut petting de aceea iti place si poate chiar ai vrut de la inceput sa faci cu ea- sau avea experienta ca a mai facut si cu alti