Daca voi sunteti multumiti e totul ok. La varsta aia mie nu mi s-a intamplat. Mai tarziu, da - si am presupus ca e din cauza lipsei de intensitate pe partea emotionala. Si mai e si o chestie de chimie, si nu degeaba se spune ca cel mai important organ sexual este creierul. Oricum, nu exista reguli: si in acelasi cuplu e posibil ca o data sa dureze cateva minute si alta data ore. Poate data viitoare reusiti sa va intalniti acolo - orgasmul feminin e un afrodisiac superb pentru barbat.
Felicitari pentru maraton.
Normal insa,nu prea este,normal era,cum era si prima oara,sa se termine destul de repede toata povestea...
Motivul trebuie cautat la partea emotionala,poate nu o doresti prea mult,la preludiu,poate a fost prea brusca trecerea de la obisnuinta voastra zilnica la sex sau in mintea ta,poate ai patit un mic soc prin schimbarea brusca de statut,de la iubire platonica la sex.
Urmarea te va lamuri exact care a fost motivul.
In ce o priveste pe prietena ta,nu te astepta ca de prima oara sa ajunga la orgasm, continua sa incerci insa.
Oricum, e foarte placut "incercatul" asta.
Succes!
E normal.Bravo ca te tii atit.Dar ca sa terminati mai repede trebuie sa va gatiti.SA va exitati unul pe altul vreo 15 de minute numai sa va exitati si apoi sa incepeti si ca gindurile sa fie numai la aceasta ca sa terminati repede
POi frate a fost prima data si prentru ia si pentru tine acum e alt ceva prima oara o satisfaci totl dar acum nu prea mai e asa de bine. pnm parerea mea fundita?
Ba nu-i deloc normal, fiindca in tot acest timp(4luni)tu tiai fi dorit enorm sunt sigura de asta, iar in momentul in care ai facut trebuia mult mai repede sa termini, problema poate fi in aceia ca nu te excita fata prea tare...parerea mea.
Mananci rahat cu tona, minti cu nerusinare. singura gaurica in care ejaculezi tu este formata din 5 degete. abureala de adolestent obosit