| Flostar2010 a întrebat:

Sall uite cum pot sa cuceresc ori ce fata adica vreau sa intreb daca este ceva schema cu care poti cuceri ori ce fata vreau comentari dau funda.

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Nu e nici o schema sau metoda sa poti cuceri tu orice fata vrei.
Ceea ce merge la o fata,la alta nu merge,ce ii place uneia,alteia s-ar putea sa nu-i placa!
Fiecare fata si fiecare om e diferit si unic!
Maturizeaza-te,intelege ce-ti spun si,invata lucrurile astea,fetele nu sunt oi la targ sa poti lua cate si pe care vrei!
Altfel,vei avea numai de pierdut!
Nu le jigni,fa-le sa rada(nu exagerat),apara-le,fa-le sa aiba incredere in tine, fii cu zambetul pe buze, imbraca-te curat si cu gust...Si incearca.
Succes.

4 răspunsuri:
| lolly a răspuns:

Pai conteaza putin si aspectul, trebuie sa ii demonstrezi ca esti amuzant, gentelman si din astealaughing si sa-i tragi un zambet dinasta big grinDD

| AnNe a răspuns:

O fata o cuceresti cu vorbe dulci cu ajutorul tau protectia ta bine inteles sa ai si putin fizic.adika sti uh cadouri o vei da gata funda?

| TatSergiu a răspuns:

Bun, deci... uite ce e de făcut. tu de duci la ea si o saluţi si începeti sa vorbiţi despre diverse subiecte. o intrebi daca vine afara. Dupa afara va distrati bine, va jucati, mai faceti niste prostioare si o sa vada ca esti de treaba dupa ziua urmatoare faci la fel si tot asa pana isi da seama ca ai niste sentimente pentru ea. iar cand ajungi mai mult la sufletul ei, stii ce ai de facut [sa-i spui ce simti pentru ea:X] eu asa am facut (fundapuppy dog eyes)

| Alex_4353 a răspuns:

Mah eu nu cred in restul...
mai bine te duci direct la ea cu tupeu... ceva cadou( buchet de flori) si o intrebi daca vrea sa fie prietena ta. nu o iei cu din astea de cine stie ce
la mine mergehee hee