Spune-mi,vrei ca la 20 de ani sa nu ti se mai ridice si sa devii infertil? daca da atunci continua sa faci asta,dar daca nu atunci oprestete ca te distrugi singur si o sa iti dai cu capul de pereti cand o sa vezi ca nu mai poti avea copii sau sa faci sex cu vreo femeie in viata ta, iar in legatura cu sperma, aceasta nu s-a terminat, ci o sa apara la loc dupa cateva zile, dar daca continui asa vei ramane ipotent iar in cazul acesta degeaba mai ai sperma.
Si cum vrei tu sa se opreasca daca e deja independent ? Crezi ca e asa usor
?
Nu e usor,dar nu e nici imposibi, daca chiar vrea atunci va putea, desii nu i dau prea mari sanse sa reuseasca sa se lase, este greu iar la varsta lui nu cred ca va reusii, dar na eu i-am spus adevarul, el decide ce face cu viata lui, sa si-o distruga sau sa o sa traiasca normal.
Chryystyyann nu am facut-o in viata mea si nici nu o sa fac dar iti spun ca am auzit de la medici ca ea nu face rau ba din contra este un lucru care ajuta la marirea penisului si ork este ca si cum ai imita actul sexual....deci nu ti se poate intampla nimic DACA POTI GANDI LOGIC LA INTRETINEREA ACTULUI SEXUAL DC NU ramai ipotent IAR LA LABA ramai...dar nu e bine sa o faci la varsta asta
Ii copil..nu va mai bateti joc de el! u baiatule, lasa dracului sperma si pune mana pe carte!
Cipi"bosu", las-o mai usor prietene daca nu vrei dupa aia sa te rogi sa se ridice nivelul )
Du te la librarie si cere capsule cu sperma. sunt la fel ca rezervele de la stilou.
Sincer niciodata in viata mea nu am pus intrebari atat de tampite.
Mai exista zile in care fac si eu de 2-3 ori pe zi... dar eu fac odata, maxim de 2 ori pe saptamana in felu asta
da-i timp spermei sa se regenereze, si oricum nu ai sentimentul ala in care nu vrei sa faci laba dupa ce faci? eu il am vreo 3 zile dupa ce fac
Normal ca nu mai ai sperma, mai toata ti s-a dus la cat ai facut laba! Incearca sa te limitezi de la o zi la 2 la 3 si fa-o 1-2 pe saptamana daca vrei si iti place! dar nu in exces are riscurile ei daca faci excesiv, asculta-mi sfatul!
Mai Cipi daca nu e nevoie sa rnunti la masturbare ca sa mai poti face copii dar trebui sa o lasi mai muale fa si tu o data la 2-3 zile macar ca o atunci nu vei avea nimic.
Nu mai invata oamenii la rau, habar nu ai cat rau face asta, mai ales la varsta lui, de ce vorbesti daca nu sti, lasa ca o sa vezi tu daca zici ca o faci peste cativa ani cat de tare o sa mai fie si ce copii o sa ai tu, o sa te dai cu capul de pereti.
Sper sa mai discut cu tine peste cativa ani o sa vezi ce dreptate am avut
Am 19 ani.
10
Am gandit destul la asta, stiu ce vorbesc
Nu e nevoie sa te opresti definitiv si oricum no sa poti zice stop de maine nu mai fac deloc toata viata pentru ca vei ajunge sa inebinesti de dorinta
incearca pentru inceput sa reduci, destul de mult... daca faci zilnic de 3 pe zi. sa faci doar odata 2 destul si dupa vreo 2 sapt sa treci la odata la 2 zile...si tot asa
daca vei ajunge sa faci 1-2 ori pe sapt e bine, oricum ai 13 ani, vei avea sperma toata viata
CoCaCoLa întreabă: