| Cuceri98 a întrebat:

Salut! Acum ceva timp mi-am facut cont pe un site flirturi dulci si mi-am facut cont pe o luna.Problema e ca,imi vine abonamentul lunar, in fiecare luna cate 70 de lei unul si 40 de lei altul,am vrut sa imi anulez si nu imi da voie,Mi-a cerut parola,ok, am dat-o si pe urma mi-a cerut si imi cere un cod de anulare care imi trimit pe email.Problema e ca nu am primit nici un cont de anulare pe email desi i-am contactat de multe ori.Is toate profilele fake sau al.De asemenea Am dat din greseala pe o reclama pe acel site si m-a condus la un alt site cu un nume asemanator care e exact la fel unele profile fiind si pe situl ala fiind exact la fel situl, numai ca sunt si modele ds videochat acolo si daca le bag imi apare situri de videochat.Problema e ca mi-au facut ei abonament pe situl asta al doilea exact la fel automat,fara sa vreau, numai accesand reclama.Nu vreau sa platesc aiurea bani.I-am contactat pe cei de la primul site,dar nici nu mi-au raspuns! Ce sa fac? Nu vreau sa platesc pana la adanci batraneti,linar bani aiurea.M-am gandit sa ma duc la banca sa-mi anulez cardul si sa fac alt card sau sa ma rezolve ei, desi am indoieli.Ce sa fac? Vreau sa-mi anulez abonamentele la amandoua!

3 răspunsuri:
| IamJoKeR a răspuns:

Poți să dai cardul pierdut sau furat în aplicația băncii ca să nu te mai deplasezi și dai cu reemitere să-l primești acasă în cutia poștală. Pe noul card ai alte cifre, vezi să faci la fel ca să te taxeze și data viitoare.

| Elaz78 a răspuns:

Poți bloca plata din aplicația în care ai cardul. intri pe plata respectivă și cred ai opțiuni dacă nu redirecționează prin paypal și blochezi tranzacția viitoare din pp

| Violleta2022 a răspuns:

Nici o aplicatie de pe fata pamantului nu-ti cere parola, doar un hacker ti-o poate cere.

Suna imediat la banca si blocheaza acel card, iar pe viitor nu mai da parola nimanui, nici macar maica-tii, ca aia NU se da niciodata, nimanui!