| 0po-[po[po[]po] a întrebat:

Salut, am 15 ani am o vecina care are 12 ani jumate e bestiala fata. e dezvoltata binicel. as vrea sa fac sex cu ea si ea tot insa mii frica. ca e prea mica voi ce >ziceti?

Răspuns Câştigător
| Pho3nix a răspuns:

Esti batut in cap? Sau e de la caldura?
Bai cap de peste, tu gandesti? Are 12 ani. Stii ce inseamna asta?
Daca as fi fost fratele acelei fete si as fi aflat ce vrei sa faci, ti-as fi taiat penisul.

74 răspunsuri:
| vivigirl a răspuns:

Aha. Hai las-o balta. Lasa fata in pace si vezi-ti de viata tawinking.

| paula90 a răspuns:

Serios mai acum, lasa fata in pace...are doar 12 ani, poate ca e dezvoltata binicel fizic dar moral si spiritual e inca doar un copil ca si tine de altfel
daca vrei asa de tare sa fii cu o fata cauta una mai mare si cu mai multa experienta

| zizibela a răspuns:

:O:O:O lasa fata nebunule ca la 12 ani e muuuuuuuult prea devreme pentru ea, tu poate ai pofte, da fata sigur e virgina si nu ii strica viitorul! Nici macar nu o iubesti, simiti doar atractie fizica fata de ea! iti spun las-o! incearca cu fete mai mare care si-au inceput viata sexuala!

| ATHOS a răspuns:

Eu zic ca amandoi sunteti mult prea mici pentru asa ceva. Ar fi bine sa mai asteptati cativa ani, sa va mai maturizati, sa invatati tot ce se poate invata despre, iar in momentu in care veti fi pregatiti in mod corespunzator puteti sa o faceti.
Cam ce crezi ca s-ar intampla cand ar afla parintii vostri?
Deci, deocamdata fii cuminte si invata!

| BubuLina999 a răspuns:

Pai e mica mai ...la 12 ani. si nici tu nu esti prea mare, mai asteptati si voi macar 1 an 2 asa. aveti toata viata inainte pentru asa ceva

| shane_9616 a răspuns:

Normal ca e mica ce vrei sa ii distrugi viata? pentru tine nu conteaza esti baiat si nu vei avea probleme dar ea risca sa nu se mai dezvolte normal... o omori psihic e un soc pentru un copil de 12 ani ce vrei tu sa faci e o nebunie cauta o fata de varsta ta sau asteapto pana mai creste... copii de varsta ei se joaca nu fac sex. Nu sunteti normali vedetiva de copilarie aveti timp sa faceti si asta sunteti mici

| Peto a răspuns:

Sincer nu crezi ca ii cam mica. te miri de ce ne trezim cu copii laughing macar protejativa daca vreti neaparat happy

| Sherllyn a răspuns:

Clar, nu! Nu numai ea e mica, si tu esti.
Nu cred ca e varsta potrivita sa va incepeti viata sexuala.
Daca totusi ti la ea nu o lasa sa faca ceva ce va regreta mai tarziu.Sunteti inca copii, aveti destul timp pentru asta.
Traiti-va copilaria oameni buni!

| mydreams a răspuns:

Lol, e prea mica, sa isi inceapa viata sexuala la 12 ani e ceva naspa rau, fa si tu sex cu fete mai mari cel mai bine majore, sti ce dureri apar daca faci sex la 12 ani? nu o sa poata rezista, intr-o revista am auzit fete care au 14 sau 15 ani si nu pot suporta dar la 12 ani, in nici un caz, si la 12 ani nu va rezista si ii va spune mamei ce a facut ca o sa aiba chestia asta pe constinta si tu vei fi cel vinovat

| 0po-[po[po[]po] explică:

Bai fratilor. ea mi-a propus ma... :C

Răspuns utilizator avertizat
| Aniii a răspuns:

Esti nebun de`abinelea.Lasa draga fata in pace.La 12 ani sa faci sex e rau.Cauta dracu fete de varsta ta

| Denisa a răspuns:

Mai daca ea vrea sa faca sex cu tine, de ce nu? La o adica daca face sex de pe acum e cam tarfulita(scuzami expresia) si ai fi prost daca nu ai profita. Mica e, dar daca ea nu se considera mica pentru a face sex, de ce nu>? Ai grija sa va protejati.

| madalinutza a răspuns:

Ce? :O
In niciun caz.
am vazut si eu fete dezvoltate la 12 ani.
dar sa nici nu te gandesti
daca afla parinti ei?
las-o sa-si traiasca copilaria happy

| 0po-[po[po[]po] explică:

Bai ea a fost cu propunerea nu eu,.winking

| Daiana_1431 a răspuns:

Asa mare macho te crezi daca tu vrei sa faci sex cu o fata de 12 ani jumate?! nu vrei direct cand se naste sa o iei?! lasa ma fata in pace

| clauu a răspuns:

Pana acum te plangeai ca esti solo si ca nu te place nici-o fata, acum deja le-o pui?

| unione a răspuns:

Antreneaza-te cu o pisica nepoate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca iti zicea o fetita de 10 ani sa faci sex cu ea ai accepta? gandeste si tu logic sau vrei sa ii strici copilaria? degeaba e dezvoltata fizic daca psihic nu. plus ca mai poti avea probleme cu parintii ei.sau nu mai sunt fete?

| Emeraude a răspuns:

S-ar putea sa ai probleme atat cu parintii ei, cat si cu legea, avand in vedere ca nu are varsta minima considerata de lege optima pentru a-si incepe viata sexuala, adica 15 ani, asa ca nu-ti mai bate capul, e mica si proasta, spus pe sleau, chiar te iei dupa ea? Clar nu stie ce vorbeste, o fi ea dezvoltata dpdv fizic, dar psihic cu siguranta nu. Asa ca nu-ti bate joc nici de copilaria ei, nici de adolescenta ta.
So, sorry, next time maybe!winking

| Derye a răspuns:

NU FACE SEX. O sa aiba MARI probleme dpdv fizic si psihic si tu o sa ai probleme cu parintii ei si ai tai si probabil ca o sa o lasi gravida, si o sa fie mare tam-tam.

| ady90 a răspuns:

Nu te lua dupa ea. e prea mica sa faca sex.

| Rukhsandra a răspuns:

Are doar 12 ani... frateee
Maine dac vezi una care e "buna" la 7 ani vrei sa faci sex cu ea? Nu te gandesti ca inca e un copil?
Si daca ti-a propus tu trebuie sa accepti? Fi tu mai destept. Gaseste una de varsta ta daca vrei sa faci sex...
Lasa sa-si vada de copilarie...Copiii din ziua de azi numai au parte de copilarie. Toti vor sex...

| marrr a răspuns:

Nu stii riscurile la care ai expune-o, nu stii riscurile la care TE expui, deci. tu gandesti?
Sarcina, cancer la col uterin, rani la nivelul colului, traume psihice, BTS si multe altele. straight face

| bOse a răspuns:

Marș ma saracule, esti retardat mintal.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rupe-o pe taratura

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Coruperea si intretinerea de relatii sexuale cu minori se pedepseste cu inchisoare de la 5 la 7 ani!

| Cretaker a răspuns:

Deci am bagat intrebarea la favorite, e cea mai penala care'am citit'o luna asta. N'am mai ras atat de tare de ieri.

| uningermik a răspuns:

Pai la 12 ani logic ca e prea mica pentru asa cevasurprise
voi copii de 12-15 ani nu ganditi de loc