Esti batut in cap? Sau e de la caldura?
Bai cap de peste, tu gandesti? Are 12 ani. Stii ce inseamna asta?
Daca as fi fost fratele acelei fete si as fi aflat ce vrei sa faci, ti-as fi taiat penisul.
)
) 15 cu 12 da da-mi si mie o poza cu ea poate trimit un pusti de 3 ani xd
mai asteapta daca nu mai poti ai rabdare![]()
)
U ai mancat ceva stricat sau ai esti cu capul? las-o in pace sa isi traiasca copilaria e inca mica si nu stie ce e aia si cred ca u nu esti normal la cap lol
Si daca una de 5 ani ti-ar propune ai accepta? Nu te pune la mintea ei, ii poti face mult rau asa ca mai bine abtineti-va! Nu face ceva ce ai putea regreta mai tarziu
Am citit toate raspunsurile asa ca nu o sa iti mai zic si eu aceleasi chesti... vorbeste cu ea, spune-i ca e prea mica pentru asa ceva, ca daca isi incepe viata sexuala la 12 poate avea mari mari probleme, daca tot vrei sa o faci, fa-o dar cu alta fata, una mai mare ca vecina ta, care deja si-a inceput viata sexuala... oricum mult bafta
Hello! Ai cu capu'? fata are 12 ani iar tu 15. E prea mica. Poate sa fie dezvoltata fizic foarte bine dar moral... o sa fie devastata dupa asta!
Daca chiar vrei sa o faci incearca cu cineva de varsta ta sau care se ocupa cu de-astea si las-o pe tipa impace!
Tu-tu-tu-tu chiar esti dus, are 12 ANI, la varsta aia nu realizeaza ce e sexul, la 12 ani ar trebui inca sa se joce cu papusile...Doamne in ce lume traim.
Wow am citit toate raspunsurile si n-am mai ras asa de mult timp.Intrebarea asta este prima de la favoritele mele.FII MANDRU!
) nu se poate... frate in ce Romanie traim?! sa facem sex de la 12 ani.pff la 15 ani ma jucam cu papusile normal ca e prea mica! ma surprins ca a acceptat, eu il plesneam pentru ca aceasta intrebare e jignitoare adresata unei fete minore...